Válogatott: Élvezetes meccs kerekedett belőle - Egervári

Vágólapra másolva!
2013.02.06. 19:27
null
Egervári Sándor szerint élvezetes meccs kerekedett Belekben (Fotó: Török Attila, archív)
A magyar labdarúgó-válogatott döntetlent játszott első 2013-as mérkőzésén, a mieink 1–1-gyel zárták a Fehéroroszország elleni felkészülési találkozót.

„Magas fordulatszámú mérkőzés volt, az első félidőben meghatározóbb játékot tudtunk produkálni, és vezetést is tudtunk szerezni, aztán a második félidőben kiegyenlítettebbé vált a játék. Mindkét csapat győzelemre törekedett, így élvezetes meccs kerekedett belőle” – adott gyorsértékelést a Nemzeti Sport Belekben tartózkodó munkatársának Egervári Sándor szövetségi kapitány.

A szakember szerint az első félidőben a széleket is jobban tudta megjátszani a válogatott, ez a második félidőben már nem működött annyira.

„A hozzáállás teljesen rendben volt, de az kiderült, hogy néhány játékos a felkészülés kellős közepén van, ezért többen tompábban, fáradtabban mozogtak, ez azonban teljesen érthető. Úgy láttam, jól reagáltak a játékosok a cserékre is, hamar tudtunk váltani a második félidő második felében, amikor Hajnalt mélységbe visszavontuk, illetve Böde beállt. Az első félidőben többet tudtunk a széleken játszani, ez a folytatásban nem sikerült annyira, mindenesetre az biztos, hogy nem volt haszontalan a meccs, kaptunk néhány plusz információt a későbbiekre” – összegzett Egervári.

Pintér Ádám, a magyar válogatott középpályása reméli, hogy a márciusi, Románia elleni világbajnoki selejtezőn jobb játékkal és győzelemmel rukkol elő a nemzeti csapat. A Real Zaragoza játékosa a Fehéroroszország elleni felkészülési döntetlen (1–1) után nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.

„Az utóbbi időben voltak hiányosságaink, de ez a mérkőzés pont azért volt, hogy a hiányosságokat kijavítsuk és teljes erőbedobással játszunk majd a románok ellen – fogalmazott Pintér Ádám. – Volt, amikor próbáltunk letámadást gyakorolni, volt, amikor a védelmet feljebb tolva próbáltunk labdát szerezni, több-kevesebb sikerrel működött. Nagyon remélem, hogy a románok ellen jobban fogunk játszani és nyerünk.”

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

BIZTATÓ, HOGY NÉZŐK NÉLKÜL IS MEGHATÁROZÓ VOLT A JÁTÉKUNK - EGERVÁRI

PINTÉR ÁDÁM ÉRTÉKELÉSE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik