Női futsal: a magyar válogatott vereséget szenvedett Oroszországtól

www.mlsz.hu www.mlsz.huwww.mlsz.hu www.mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2011.01.08. 21:14
Címkék
Szombat délután Móron lépett pályára női futsalválogatottunk, amely egy félidőn keresztül egyenrangú ellenfele volt az orosz együttesnek, de a vendégek az első játékrészben szerzett négy góljukkal eldöntötték a találkozót.

A nálunk jóval magasabban jegyzett oroszok a találkozó elején többet birtokolták a labdát, a mieink kezdetben főleg a védekezésre összpontosítottak. Ellenfelünk két szerencsés találattal szerzett vezetést, s bár a folytatásban a magyar válogatott előtt is adódtak helyzetek, a szünetig két újabb gólt kaptunk, 0–4-nél ért véget a félidő.

A fordulást követően feljavult válogatottunk játéka, kevesebb volt a hiba a pályán, és Szekér Anita találatával a szépítés is sikerült. A folytatásban megvolt az esély a felzárkózásra, de csak kapufáig, és kihagyott tízméteresig jutottunk, a lefújásig újabb találat nem született, így Oroszország 4–1-re megnyerte az összecsapást. A két csapat vasárnap 18 órától Tolnán ismét megmérkőzik egymással.

NŐI FUTSAL, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Oroszország 1–4 (0–4)
Magyarország: Molnár Eszter – Hodován Edit, Pádár Anita, Dombai-Nagy Anett, Garadnai Erika. Cserék: Kovács Alíz, Újvári Krisztina, Ganczer Hajnalka, Bernhardt Barbara, Bernhardt Bernadett, Üveges Katalin, Horváth Hanna, Oláh Erika

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik