Bölöni: Továbbra is nyitott vagyok a beszélgetés folytatására

Vágólapra másolva!
2008.01.02. 12:14
Bölöni László a továbbiakban is konzultálna a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, illetve annak elnökével, Kisteleki Istvánnal. Az erdélyi szakember tagadja, hogy a tárgyalások abbamaradtak volna közte és az MLSZ között, amely futballfejlesztési igazgatónak hívná az elismert edzőt.
Lehet, hogy Bölöni szerepet vállal a magyar labdarúgásban
Lehet, hogy Bölöni szerepet vállal a magyar labdarúgásban
Lehet, hogy Bölöni szerepet vállal a magyar labdarúgásban
Lehet, hogy Bölöni szerepet vállal a magyar labdarúgásban

"Kisteleki István vázolta, milyen tervekkel készül a felemelkedés érdekében. Meghallgattam, és szimpatikusnak találtam elképzeléseit, még akkor is, ha tudom, hogy egy edzőcentrum felépítése és az elnök úr által említett, kétszáznál is több futballpálya megépítése nem megy egyik napról a másikra" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Bölöni László.

A jelenleg az al-Dzsazíránál edzősködő szakemberrel már az ünnepek előtt felvette a kapcsolatot a Magyar Labdarúgó-szövetség első embere, Kisteleki István, aki nem titkolja, hogy szívesen látna neves külföldi szakembert a magyar válogatott élén.

A hivatalos verzió szerint azonban Bölöni futballfejlesztési igazgatónak érkezne Magyarországra, arról azonban nem tudni, hogy ez a poszt megfelelne-e az Európa szerte ismert edzőnek.

Az mindenesetre biztos, hogy Bölöni és az elnök elképzelései több esetben eltértek egymástól.

Az erdélyi szakember mégis bizakodó, állítása szerint tudja mitől javulhatna a magyar labdarúgás.

"Újra csak ecseteltem, mi az amiért felelőséget vállalnék, mint ahogyan szerepvállalásom, illetve esetleges megbízásom előnyeire is felhívtam az elnök figyelmét"

"Továbbra is nyitott vagyok a beszélgetés folytatására, s ezt az MLSZ elnöke is tudja" - zárta végül mondandóját Bölöni.

A Magyar Labdarúgó-szövetség az előzetes hírek szerint január 15-én dönt, hogy megújítja-e év végén lejárt szerződését Várhidi Péternek, a magyar válogatottat legutóbb irányító szakembernek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik