Werder: az edző szavai nem túl biztatóak Kleinheislerre nézve

Vágólapra másolva!
2016.08.06. 09:19
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen vezetőedzője, Viktor Szkripnik nem zárkózik el attól, hogy a klub az állandó játéklehetőség reményében kölcsönadja magyar válogatott játékosát, Kleinheisler Lászlót.

A 22 esztendős középpályás kapcsán már korábban szóba került annak a lehetősége, hogy a Werder átmenetileg elengedheti, mivel a posztján óriási a harc a csapatba kerülésért, és félő, hogy az új idényben sem játszana rendszeresen.a Werder átmenetileg elengedheti, mivel a posztján óriási a harc a csapatba kerülésért, és félő, hogy az új idényben sem játszana rendszeresen.

Friss fejlemény, hogy megszólalt az ügyben Viktor Szkripnik, a Werder Bremen vezetőedzője.

„Egyre nehezebbé válik a helyzete. Egy idő után kénytelenek leszünk kemény sportszakmai döntéseket meghozni” – mondta a szakember, akinek szavai korántsem biztatóak Kleinheisler jövőjére nézve.

Frank Baumann sportigazgató megnyilvánulása egy fokkal megnyugtatóbb lehet a magyar játékos számára.

„Lehet róla szó, hogy kölcsönadásról beszéljünk. Semmi probléma, ha velünk marad, akkor megkapná a lehetőséget nálunk” – mondta a Werder korábbi védője.

A hírek szerint az érintettek folyamatosan keresik a mindkét fél számára ideális megoldást, bár konkrét ajánlat egyelőre nem futott be a Werderhez Kleinheislerért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik