Werder: lehet, hogy Kleinheisler nem Brémában kezdi a szezont

Vágólapra másolva!
2016.08.04. 18:44
Nincs kizárva, hogy a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen a következő szezonra kölcsönadja magyar válogatott középpályását, Kleinheisler Lászlót. A 22 esztendős játékos végleges eladásáról a brémai klub vezetői hallani sem akarnak.

A Werder Bremen szerdán bejelentette Max Kruse szerződtetését, s mivel Zlatko Junuzovic helye továbbra is biztosnak tűnik a csapatban, félő, hogy Kleinheisler az új idényben sem jutna rendszeres játéklehetőséghez.A Werder Bremen szerdán bejelentette Max Kruse szerződtetését, s mivel Zlatko Junuzovic helye továbbra is biztosnak tűnik a csapatban, félő, hogy Kleinheisler az új idényben sem jutna rendszeres játéklehetőséghez.

A magyar válogatott futballista az előző szezon második felében csak hét tétmérkőzésen játszott, összesen 197 percet töltött a pályán.

„Ha mindkét fél számára megfelelő ajánlat érkezik, készen állunk a tárgyalásra, de Lászlótól nem szeretnénk végleg megválni” – mondta Frank Baumann, a Werder sportigazgatója.

A Kicker értesülései szerint Kleinheislerért még nem kapott konkrét ajánlatot a brémai klub, ám a játékos képviselője már előkészített lehetséges célállomásokat távozás esetén.

A Werderhez kapcsolódó hír, hogy ingyen megszerezte a Girondins Bordeaux-tól távozó szenegáli belső védőt, Lamine Sanét, míg Alejandro Gálvez elhagyta a csapatot, és hazájában, az Eibarban folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik