Törökország: futótűzként terjed az újabb Dzsudzsák-hír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.11. 09:50
Dzsudzsák Balázs pénteken még játszott a Dinamo Moszkvában a Monaco ellen 1–0-ra megnyert idegenbeli felkészülési meccsen, de a török sajtóban továbbra is témát szolgáltat a lehetséges Besiktas-szerződése.

Most éppen a játékost képviselő Stars and Friends menedzseriroda törökországi képviselőjét, Mithat Halist idézik török oldalak, és a nyúlfarknyi nyilatkozat futótűzként terjed, ugyanis már az orosz sajtó is átvette.

„Dzsudzsák Balázs szerződése fél év múlva lejár a Dinamónál, és miután a csapatot kizárták az Európa-ligából, a szélső ezt nem szeretné meghosszabbítani, ezért kész a Besiktashoz igazolni" – idézi a török Bugüntől az orosz nyelvű championat.com-ig számos forrás Mithat Halist.

A játékosügynök hozzátette, az átigazolásra akkor kerülhet sor még a nyáron, ha a két klub meg tud állapodni a futballista vételáráról.

Pénteken egyébként már olyan hír is napvilágot látott Törökországban, hogy az egyezség is megszületett a felek között, ám később a Besiktashoz közel álló forrás ezt cáfolta.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik