Törökország: ennyibe kerülhet Dzsudzsák a Bursaspornak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.15. 07:50
„Dzsudzsák Balázs jön” címmel közli legfrissebb információit a török Bursasporral hírbe hozott magyar szélső ügyében a Bursasporda Bugün portál.

A szombat reggeli cikk szerint a magyar játékos rövid gondolkodási idő után tegnap közölte a klub vezetőivel, kész viselni a klub mezét. Ezt követően a török klub vezetői máris repülőjegyet küldtek a magyar játékosnak.rövid gondolkodási idő után tegnap közölte a klub vezetőivel, kész viselni a klub mezét. Ezt követően a török klub vezetői máris repülőjegyet küldtek a magyar játékosnak.

A lap is arról ír, amiről korábban más török lapok, azaz hogy a magyar válogatott 28 éves kapitánya évi kétmillió eurót kereshet a klubnál. A Dinamo Moszkva állítólag szintén kétmillió eurót szeretett volna kérni a játékosért, akinek a szerződése december 31-én lejár az orosz fővárosban, ám a Bursaspor 1.5 millió euróra „lealkudhatja” az összeget.

A cikk beszámol arról is, hogy nemcsak Dzsudzsák érkezhet a Dinamo Moszkvától a „krokodilokhoz”, hanem a 26 éves francia középpályás, William Vainqueur is, aki tavaly nyáron került a csapathoz a Standard Liege-től. Érte további 4-5 millió eurót fizethet a Süper Lig legutóbbi 6. helyezettje, ám a klub célja, hogy mindenekelőtt Dzsudzsák ügyét lezárja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik