Sturm: Szabics Imre dicséretét zengi a klub közeli média

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.22. 12:09
Egyedül Szabics Imre teljesítménye érdemelte ki a négycsillagos minősítést a Sturm Graz vasárnap lejátszott idénynyitó bajnoki mérkőzése után a klub életét követő független portál, a sturm12.at értékelésében.

Mint arról beszámoltunk, Szabics Imre csereként, a nyáron szerződtetett Marco Djuricin sérülése nyomán lépett pályára az első félidő hajrájában, és ő szerezte az Innsbruck elleni, 2–2-re végződő találkozó első gólját.Mint arról beszámoltunk, Szabics Imre csereként, a nyáron szerződtetett Marco Djuricin sérülése nyomán lépett pályára az első félidő hajrájában, és ő szerezte az Innsbruck elleni, 2–2-re végződő találkozó első gólját.

„A sokak által leírt Szabics Imre kihasználta a kényszerű csere nyomán megnyíló lehetőséget, és nemcsak fontos gólt lőtt, hanem küzdeni tudásból is példát mutatott a csapattársainak" – summáz a magyar válogatott támadó játékáról készített elemzés.

Az „Egy rutinos játékos élt az esélyével" című meccselemzés megállapítja: a legutóbbi szezonban néhányszor csalódást okozó magyar támadó az egyetlen Sturm-játékos, aki a 2–2-re végződő meccs után „egy kicsit győztesnek érezhette magát".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik