HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.23 23:00 Frissítve: 2018.09.23 23:48

Remek magyar hétvége a Bundesligában – Babos edzője egyesben javítana

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Remekül mutatkozott a német labdarúgó élvonalban Sallai Roland. A Freiburg légiósa pályafutása első Bundesliga-meccsén gólt lőtt és tizenegyest harcolt ki, igaz, az első félidő hajrájában sérülés miatt le kellett cseréni. A lapunknak nyilatkozó válogatott futballista elmondta, szerencsére nincs komoly baj, így ha Christian Streich vezetőedző is úgy gondolja, kedden akár pályára is léphet a Schalke ellen. A csatár arról is beszélt, milyen volt a mediterrán életről átállni a német tempóra.

Október 8-án, a linzi kemény pályás tornán lesz majd először jelen Babos Tímea meccsén a soproni teniszező új edzője, Nikola Horvat. A horvát szakember a Nemzeti Sportnak nyilatkozva többek között arról is beszélt, hogy miképpen javítana a magyar játékos eredményein egyesben. Azt is elmondta, megítélése szerint mindez összeegyeztethető lesz-e azzal, hogy Babos továbbra is sikeresen szerepeljen a páros viadalokon.

Nehézkes volt az indulás, az utóbbi időben azonban a legendás F1-es versenyző, Michael Schumacher fia, Mick egyre jobb eredményeket produkál az európai F3-ban. Sokan máris azt szeretnék, ha átülne egy Formula–1-es autóba, a szakemberek szerint azonban szerencsésebb lenne, ha jövőre még kipróbálná magát az F2-ben. Hogy aztán a későbbiekben a Ferrarinál vagy a Mercedesnél lenne-e jobb esélye a bemutatkozásra, kiderül cikkünkből.

Népsport mellékletünkben ez alkalommal egy kiscsapatot mutatunk be, amelynek azonban annál jelesebb a múltja. Az óbudai Gázművek 1921 májusában alakult meg, s olyan futballcsillagok fordultak meg soraiban, mint például Zsák Károly és Hidegkuti Nándor. A klub történelmének alighanem legfényesebb diadala a Ferencváros legyőzése volt 1941-ben a Magyar Kupában, de a „gázosok” 1953-ban a világ elitjéhez tartozó magyar válogatottal is megmérkőztek a még épülő Népstadionban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.14 12:15:03

Légiósok nemzetisport.hu

Bogdán Ádám a Celtic ellen védhet • Windecker József a PAOK ellen mutatkozhat be.

2018.12.04 23:46:15

Légiósok BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Örülnék, ha Dzsudzsák Balázs egyszer, akár pályafutása végeztével őszintén beszélne döntéseinek miértjéről, az előtte kinyíló vagy éppen bezáruló kapukról, mert ha valamit hiányolok még pályafutásával kapcsolatban, az az, hogy sohasem derült ki, mit miért választott.

2018.11.27 14:40:45

Légiósok nemzetisport.hu

Gráczer Zoltán országszerte bemutató edzéseket tartott, közben ő is leckét kapott nyitottságból, tiszteletből.

2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS