RB Leipzig: Gulácsi szerződést hosszabbít – sajtóhír

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.09.14. 12:44
null
Úgy tűnik, a lipcsei vezetők továbbra is bíznak Gulácsi Péterben (Fotó: AFP)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig hamarosan meghosszabbítja magyar kapusa, Gulácsi Péter szerződését – írja a Bild. A 29 éves játékos mellett várhatóan Emil Forsberg is új szerződést kap.


A Bild információi szerint a lipcseiek fontosnak tartják mielőbb letisztázni a jövőben követendő irányvonalakat, ezért döntöttek úgy, hogy meghosszabbítják a két labdarúgó szerződését. Az elmúlt napokban a játékost képviselő Hasan Cetinkaya és az RB Leipzig sportigazgatója, Markus Krösche folyamatosan egyeztetett egymással, a hírek szerint az aláírás már csak formalitás.

Gulácsi szerződése jelenleg 2022. június 30-ig él, arról egyelőre nincs információ, hogy hány évvel toldják ezt meg. A német lap szerint várhatóan fizetésemelést is kap a magyar válogatott kapus, akiért az utóbbi időben többek között a Sevilla és a Benfica is bejelentkezett, ám a jelek szerint továbbra is Németországban képzeli el a jövőjét.

A 28-szoros válogatott kapus 2015 nyarán szerződött Salzburgból Lipcsébe, ahol kulcsemberré nőtte ki magát. Teljesítményét többször is elismerték, a Bundesligában játszó játékosok a 2018–2019-es idény legjobb kapusának őt látták, a Kickernél az osztályzatok alapján ő lett a mögöttünk hagyott idény legjobb játékosa. A lipcsei klub történetében elsőként ő érte el a 100 meccses mérföldkövet a Bundesligában.

NÉMET BUNDESLIGA
4. FORDULÓ
18.30: RB Leipzig–Bayern München (Tv: Sport2) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik