Leipzig: Gulácsit vinné a Sevilla, de ennyi pénzért nem adják

Vágólapra másolva!
2019.08.06. 18:36
null
Ami biztos: Gulácsi Péter a lipcseiek mezében készül az őszi szezonra (Fotó: AFP)
A napokban beszámoltunk róla, hogy a Sevilla szeretné szerződtetni a lipcseiek magyar kapusát, Gulácsi Pétert, de friss lapinformációk szerint az RB Leipzig visszautasította a spanyol labdarúgócsapat ajánlatát.

 

A Marca a Bildre hivatkozva azt írja, hogy a Leipzig nem tartja kielégítőnek a Sevilla 12 millió eurós kiinduló árajánlatát – a német klub állítólag 22 millió alatt nem hajlandó megválni a magyar válogatott kapustól.

A spanyol lapok úgy tudják, hogy a fulhami kölcsönből visszatérő Sergio Rico távozik a Sevillától, így Tomás Vaclík vetélytárs nélkül marad, márpedig az új vezetőedző, Julen Lopetegui kiélezett versenyt akar ezen a poszton is – lehetőleg Gulácsi Péter részvételével.

S ha már Gulácsi, idézzük Marco Rossit, a magyar válogatott szövetségi kapitányát, akitől egyebek mellett azt kérdezte a Digi Sport: a kapus helyében a két állítólagos kérő, a Benfica és a Sevilla közül melyiket választaná?

„Ha Gulácsi bőrében lennék, akkor biztos, hogy a Sevillát. Péter egyértelmű klasszis, Európa egyik legjobb kapusáról van szó, így nem meglepő, hogy a piacon érdeklődnek iránta” – mondta Rossi a sportcsatornának adott interjúban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik