R. B. 2019.08.01 08:39

Légiósok: a portugál rekordbajnok Gulácsit szemelte ki – sajtóhír

A portugál Record csütörtöki címlapján azt írja, a Benfica új célpontja nem más, mint Gulácsi Péter, a német élvonalbeli RB Leipzig magyar válogatott kapusa.

Gulácsi Péter a Record címlapján

 

A sportnapilap úgy tudja, Luís Filipe Vieira, a lisszaboni klub elnöke eldöntötte, Gulácsi Péterrel akarja megerősíteni az együttes keretét, s több más kapusra nemet mondott.

A 37-szeres bajnok Benfica úgy véli, a 29 esztendős magyar kapus megfelelő vetélytársa lehet Odisszeasz Vlahodimosznak. A 25 éves görög kapuvédő a VfB Stuttgartban nevelkedett, tavaly nyáron a Panathinaikosztól szerződött Lisszabonba. Az előző idényben ötven tétmérkőzésen állt a Benfica kapujában.

A lap megemlíti, a Primeira Liga címvédője korábban a juventusos Mattia Perint szerette volna szerződtetni a kapusposztra, ám az olasz válogatott játékos nem ment át az orvosi vizsgálaton.

A német sajtóban régóta téma, hogy az RB Leipzig érdeklődik Alexander Nübel, a Schalke ígéretes kapusa iránt. A lipcsei együttes szerdán jelentette be, hogy megvásárolta Philipp Tschaunert a Hannovertől, így jelenleg négy kapus áll Julian Nagelsmann rendelkezésére.

2019.08.17 07:46:19

Légiósok BABJÁK BENCE

A magyar válogatott kapusa vasárnap a 100. bajnokiján lép pályára a német élvonalban.

2019.08.09 08:01:50

Légiósok CSILLAG PÉTER, SZABÓ MIKLÓS (FOTÓ)

A Dundalk elleni El-selejtező győztes gólszerzője beszélt a pozsonyi tábor különleges elismeréséről és az éjjeli edzésről is.