R. B. 2019.08.01 08:39

Légiósok: a portugál rekordbajnok Gulácsit szemelte ki – sajtóhír

A portugál Record csütörtöki címlapján azt írja, a Benfica új célpontja nem más, mint Gulácsi Péter, a német élvonalbeli RB Leipzig magyar válogatott kapusa.

Gulácsi Péter a Record címlapján

 

A sportnapilap úgy tudja, Luís Filipe Vieira, a lisszaboni klub elnöke eldöntötte, Gulácsi Péterrel akarja megerősíteni az együttes keretét, s több más kapusra nemet mondott.

A 37-szeres bajnok Benfica úgy véli, a 29 esztendős magyar kapus megfelelő vetélytársa lehet Odisszeasz Vlahodimosznak. A 25 éves görög kapuvédő a VfB Stuttgartban nevelkedett, tavaly nyáron a Panathinaikosztól szerződött Lisszabonba. Az előző idényben ötven tétmérkőzésen állt a Benfica kapujában.

A lap megemlíti, a Primeira Liga címvédője korábban a juventusos Mattia Perint szerette volna szerződtetni a kapusposztra, ám az olasz válogatott játékos nem ment át az orvosi vizsgálaton.

A német sajtóban régóta téma, hogy az RB Leipzig érdeklődik Alexander Nübel, a Schalke ígéretes kapusa iránt. A lipcsei együttes szerdán jelentette be, hogy megvásárolta Philipp Tschaunert a Hannovertől, így jelenleg négy kapus áll Julian Nagelsmann rendelkezésére.

2020.07.01 19:37:32

Légiósok NAGY ZSOLT, NAGY-PÁL TAMÁS, TÖRÖK ATTILA (Dunaszerdahely), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Dunaszerdahely 1–1 után hiába dolgozott ki ellenfelénél több helyzetet, két gólt kapott a hajrában.

2020.06.28 16:33:21

Légiósok K. T. I.

A háromgólos hazai siker mellé ehhez a Wolfsberger győzelme is kellett a LASK Linz otthonában. Szoboszlai újabb gólpasszt adott.

2020.06.27 08:33:27

Légiósok SMAHULYA ÁDÁM

„Sok pluszmunkát végeztem az elmúlt hónapokban, ez így lesz a jövőben is, de profi futballistaként szerintem ez a minimum.”