R. B. 2019.08.01 08:39

Légiósok: a portugál rekordbajnok Gulácsit szemelte ki – sajtóhír

A portugál Record csütörtöki címlapján azt írja, a Benfica új célpontja nem más, mint Gulácsi Péter, a német élvonalbeli RB Leipzig magyar válogatott kapusa.

Gulácsi Péter a Record címlapján

 

A sportnapilap úgy tudja, Luís Filipe Vieira, a lisszaboni klub elnöke eldöntötte, Gulácsi Péterrel akarja megerősíteni az együttes keretét, s több más kapusra nemet mondott.

A 37-szeres bajnok Benfica úgy véli, a 29 esztendős magyar kapus megfelelő vetélytársa lehet Odisszeasz Vlahodimosznak. A 25 éves görög kapuvédő a VfB Stuttgartban nevelkedett, tavaly nyáron a Panathinaikosztól szerződött Lisszabonba. Az előző idényben ötven tétmérkőzésen állt a Benfica kapujában.

A lap megemlíti, a Primeira Liga címvédője korábban a juventusos Mattia Perint szerette volna szerződtetni a kapusposztra, ám az olasz válogatott játékos nem ment át az orvosi vizsgálaton.

A német sajtóban régóta téma, hogy az RB Leipzig érdeklődik Alexander Nübel, a Schalke ígéretes kapusa iránt. A lipcsei együttes szerdán jelentette be, hogy megvásárolta Philipp Tschaunert a Hannovertől, így jelenleg négy kapus áll Julian Nagelsmann rendelkezésére.

2020.02.07 14:16:42

Légiósok BORBOLA BENCE

EXKLUZÍV INTERJÚ. A szélső nem nyomozza, miért küldték el korábbi klubjától, az al-Ainnál viszont tárt karokkal fogadták.

2020.02.05 11:37:07

Légiósok P. K.

A görögöket lenyűgözte a 12 km-t futó középpályás, megjelentek a sajtóban a szerződésének részletei.

2020.02.03 09:23:51

Légiósok NAGY ZSOLT

„Otthon élhetek azután is, hogy visszavonultam” – 35 ezren a Penarol edzőmeccsén.