Oroszország: Pintér megegyezett a Tomszkkal - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.02. 15:54
null
Pintér Ádám Spanyolországból Oroszországba igazolhat (Fotó: Reuters, archív)
Egybehangzó orosz sajtóhírek szerint Pintér Ádám az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tom Tomszkban folytatja pályafutását. A magyar válogatott középpályás állítólag mindenben megegyezett a klubbal, egy plusz két évre szóló szerződést ír alá hétfőn.

Pintér augusztus elején közös megegyezéssel szerződést bontott a spanyol másodosztályba visszacsúszó Real Zaragozával. A magyar válogatott középpályás hangsúlyozta: élvonalbeli bajnokságban szeretne futballozni.

Mint azt Filipovics Vladan, a 25 éves magyar válogatott középpályás menedzsere a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, kliense iránt Görögországból, Törökországból, Angliából, Németországból és Oroszországból is volt érdeklődő. A jelek szerint utóbbi lesz a befutó: a chempionat.com úgy tudja, a Tom Tomszk mindenben megegyezett Pintér Ádámmal.

A portál információi szerint Pintér ma délután már megérkezett Moszkvába, a kötelező orvosi vizsgálatok után pedig aláírja egy plusz két évre szóló szerződését a Tom Tomszkkal.

A Tom Tomszk – amelynek kapuját Mladen Bozsovics, a Videoton korábbi légiósa védi – nem áll túl fényesen a Premjer-ligában: hét forduló után pont nélkül az utolsó helyen szerénykedik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik