nemzetisport.hu 2019.07.17 09:31 Frissítve: 2019.07.18 21:20

Olaszország: a Serie A újonca szerződtetheti Nagy Ádámot

A Bologna magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám már korábban elmondta, hogy mivel Szinisa Mihajlovics vezetőedző nem számol vele, a nyáron várhatóan klubot vált – olasz sajtóhírek szerint az élvonalba a tavasszal visszajutó Lecce szerződtetné. 

Nagy Ádámot a Lecce szerződtetné (Fotó: AFP)

 

Nagy Ádám egy hónappal ezelőtt nyilatkozott a Nemzeti Sportnak arról, hogy a nyáron várhatóan elhagyja az olasz élvonalbeli Bolognát, mert Mihajlovics vezetőedzőnél nem sok játéklehetőségre számíthat. Ezt követően az olasz sajtó arról írt, hogy a török Trabzonspor érdeklődik iránta, de a játékos képviselője, Kövesdi Viktor elmondta, a középpályás nem gondolkodik törökországi folytatásban.

Ezután az elmúlt hetekben nem jelentek meg új hírek arról, merre vezethet a 24 éves középpályás útja, most viszont a bolognanews.net írt arról – a Sky Sports értesüléseire hivatkozva –, hogy az élvonalba visszajutó Lecce szerződtetné Nagy Ádámot.

A hírek szerint Fabio Liverani vezetőedző szimpatizál a magyar játékossal, és vele erősítené meg csapata középpályáját. Azt egyelőre nem tudni, milyen szakaszban tartanak az egyeztetések az ügyben. Nagy Ádámot még két évig köti a szerződése a Bolognához.

A 33-szoros magyar válogatott középpályás 2016-ban az Eb-szereplést követően 1.8 millió euróért igazolt a Ferencvárostól a Bolognához, amelyben az első idényében még 28 találkozón juthatott szóhoz, azóta viszont csak 13, illetve 16 tétmeccs adatott meg számára az előző két évben.

2019.08.17 07:46:19

Légiósok BABJÁK BENCE

A magyar válogatott kapusa vasárnap a 100. bajnokiján lép pályára a német élvonalban.

2019.08.09 08:01:50

Légiósok CSILLAG PÉTER, SZABÓ MIKLÓS (FOTÓ)

A Dundalk elleni El-selejtező győztes gólszerzője beszélt a pozsonyi tábor különleges elismeréséről és az éjjeli edzésről is.