HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.02 23:29 Frissítve: 2018.05.03 00:31

NS: Holman megtalált számításai; „Kellenek a lányok!” – csütörtök

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

 

Holman Dávid kitűnő teljesítménye is hozzájárult ahhoz, hogy a Slovan megnyerte a labdarúgó Szlovák Kupát. A középpályás korábban már volt lengyel bajnok is, ezt a mostani sikert mégis sokkal inkább a magáénak érzi. Nagy ünneplést azonban nem csaptak a társaival, hiszen a bajnokságnak még nincs vége, bár a pozsonyiaknak már nincs valós esélyük az aranyérem megszerzésére. Holman a válogatottról is beszélt, amelynek eddig csak a kispadjáig jutott el.

Nemcsak a Videoton–Ferencváros mérkőzést kíséri fokozott érdeklődés, a hétvégén a címvédő Bp. Honvédra is fontos bajnoki vár. A bronzéremre pályázó kispestiek a DVSC-t fogadják, ami azért lesz különösen érdekes találkozó Supka Attila vezetőedző számára, mert pályafutása nagy sikerei kötődnek a debreceni időszakához. Azokban az években ráadásul együtt dolgozott a Loki jelenlegi szakvezetőjével, Herczeg Andrással. Hogy milyen emlékei vannak kollégájáról, arról is beszélt lapuknak.

Több mint 30 éve állandó vendég Magyarországon Gerhard Berger. A korábbi Formula–1-es osztrák pilóta manapság a DTM-sorozat elnöke, és a Nagy futam kapcsán járt a hétvégén Budapesten. Lapunknak többek között arról is nyilatkozott, hogy miért költözött vissza Monacóból a szülőhazájába, s mennyi elfoglaltságot jelent számára a DTM irányítása. Az összesen 210 F1-es nagydíjon induló sportember azt is kifejtette, napjaink trendjével ellentétben szerinte miért van szükség a csinos lányokra a rajtrácsokon.

Magyarországon járt a divízió 1/A világbajnokság kapcsán az ötszörös NHL-bajnok Edmonton Oilers játékosmegfigyelője, Matti Virmanen. A finn szakember játékosként is jeles karriert futott be, olyan szupersztárral hokizott hét évig egy sorban, mint Jarri Kurri. Az 57 éves scout mesélt arról, hány megfigyelő dolgozik egy-egy NHL-klubnak, s mi a különbség az „amatőrök” és a „profik” munkája között. Hogy mi a véleménye Virmanennek a magyar válogatott egyik kulcsemberéről, Sebők Balázsról, azt is elolvashatják Amerika mellékletünkben.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.15 09:15:08

Légiósok KAMLER JÁNOS

„Pályafutásom talán legnagyobb sikere a Hoffenheimmel szerzett bronzérem, mérhetetlenül büszke vagyok.”

2018.05.12 23:35:54

Légiósok KAMLER JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Nincs nála hitelesebb futballista jelenleg.

2018.05.03 07:41:26

Légiósok NAGY ZSOLT

A kupagyőztes támadóra azon a poszton számítanak Pozsonyban, ahol a legjobban szeret játszani.

2018.04.25 08:56:49

Légiósok SINKOVICS GÁBOR

„Kiközösített emberként éltem ott.” „A spanyol negyedik vonal nem az álmok netovábbja, de itt is fejlődhetek.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS