MLS: Stieber és Sallói is betalált, utóbbi piros lapot kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.05. 07:40
null
Sallói Dániel: egy gól, egy piros lap (Fotó: Twitter)
Az észak-amerikai profi labdarúgó bajnokság magyar idő szerint csütörtök virradóra lejátszott mérkőzésein két magyar gól is született: Sallói Dániel és Stieber Zoltán is eredményes volt, de egyikük csapata sem örülhetett győzelemnek, ráadásul előbbit még ki is állította a játékvezető.

A Sallói Dánielt foglalkoztató Sporting Kansas Cityben a magyar támadó ismét eredményes volt, ő szerzett vezetést csapatának a Real Salt Lake ellen a találkozó 20. percben. A mérkőzést végül a hazaiak 4–2-re nyerték, a találkozó krónikájához tartozik, hogy Sallói még az első félidőben sárga lapot kapott, majd a 90. percben könyöklésért kiállította a játékvezető. A mérkőzést a vendégek végül kettős emberhátrányban fejezték be, Sallói után pár perccel Roger Espinoza is piros lapot kapott.

SALLÓI GÓLJA


A Stieber Zoltánnal a kezdőben felálló DC United a Zlatan Ibrahimoviccsal kezdő Los Angeles Galaxy otthonába látogatott, ahol már a 25. percben 2–0-s hátrányba került: az első gólt a svéd csillag szerezte az 5. percben, majd Chris Pontius is betalált, ám Stieber Zoltán egy percen belül szépíteni tudott. Az egyenlítés végül Stieber lecserélése után egy perccel a 85. minutumban sikerült a Unitednek, és a hátra lévő időben már nem változott az eredmény, maradt a 2–2.

Az RSSSF nevű, a labdarúgás statisztikáival foglalkozó szervezet szerint ez volt Ibrahimovic pályafutásának 500. találata, s ő a 28. labdarúgó, aki elérte ezt a számot. Az RSSSF minden hivatalos korosztályos és felnőtt válogatott, valamint klubszinten hivatalos tétmérkőzésen szerzett gólt ideszámít, azon játékosoknál, akik pályafutásuk jelentős részét élvonalbeli csapatoknál töltötték.

IBRA, MAJD STIEBER TALÁLATA

MLS, ALAPSZAKASZ
Minnesota–Toronto FC 4–3
FC Dallas–Atlanta United 3–2
Colorado Rapids–Seattle Sounders 1˜–2
Real Salt Lake–Sporting Kansas City 4–2
LA Galaxy–DC United 2–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik