Liverpool: kétszeres BEK-döntős klub érdeklődik Bogdán iránt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 14:41
A Sky Sports értesülései szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Reims a szezon végéig kölcsönvenné Bogdán Ádámot, a Liverpool magyar válogatott kapusát.

A kétszeres BEK-döntős (1956, 1959) francia csapat 22 forduló után a 17., még éppen bennmaradást érő pozícióban áll a Ligue 1-ben, egy ponttal megelőzve a 18. helyezett Montpellier-t. A Reims keretéhez tartozik a Budapest Honvéd korábbi brazil játékosa, Diego, valamint a Liverpool volt csatára, David N’Gog is.

A Sky Sports ugyanakkor hozzáteszi, amiről korábban beszámoltunk, nevezetesen, hogy Bogdánt a téli átigazolási időszakban nem szívesen engedné el Jürgen Klopp menedzser.

„A szerda délutáni edzésen egyeztettem Jürgen Klopp-pal, és elmondtam neki, hogy az állandó játéklehetőség miatt szeretnék kölcsönben védeni, akár Angliában maradva, akár Európában. Ő viszont azt felelte, semmiképp sem szeretne most elengedni, különösen nem Európába” – mondta a Liverpool magyar kapusa, Bogdán Ádám az Origónak Liverpoolban.

„Azt mondta, a hibám ellenére nem tart rosszabb kapusnak, mint korábban, viszont úgy véli, szükségem van egy kis időre, amíg újra felépítem magam. Bár voltak ajánlataim, lehetőségeim, most úgy néz ki, a téli átigazolási szezonban már nem megyek sehová.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik