Liverpool: Bogdán érkezésének pozitív hatásáról beszélnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.19. 22:08
John Achterberg, a Liverpool labdarúgócsapatának kapusedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta: jót tett a csapatnak, hogy a nyáron Bogdán Ádám személyében új kapus érkezett. Különösen az első számú kapuvédőnek, Simon Mignolet-nek.

„Nagyon jó, hogy Ádám csatlakozott hozzánk a nyáron. Fel kellett vennie a ritmust a Bolton után. Dolgoznunk kellett különböző dolgokon és elmondtam neki, hogy mik azok, amikben fejlődnie kell. Egy pozitív srác, aki fejlődni akar, szeret keményen dolgozni és bízik abban, hogy első számú kapus lesz. Szeret kimozdulni a beadásokra, remek kapus” – jellemezte Bogdán Ádámot John Achterberg, a Liverpool kapusedzője. John Achterberg, a Liverpool kapusedzője.

Az idén nyáron Liverpoolba igazoló Bogdán előtt mostani riválisa, Simon Mignolet volt a legutóbbi kapus, akit újonnan igazoltak a vörösök – még 2013-ban.

„Minden kapusnak jót tesz, ha van egy komoly vetélytársa – folytatta a rutinos tréner. – Egy kapuvédőnek mindig a saját játékára kell koncentrálnia. A verseny miatt mindig a saját határaidat kell feszegetned, mert tudod, hogy van valaki mögötted, aki arra vár, hogy lehetőséget kapjon. Mindent jól kell csinálnod és folyamatosan javulnod kell.”

Bogdán Ádám jó teljesítménye az edzéseken tehát vitathatatlan, még akkoris,ha néha csúnyán túljárnak az eszén, mint a szerdai tréningen Emre Can.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik