Liverpool: a szurkolók a Villa ellen Bogdánt látnák a kapuban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.24. 19:43
null
Bogdán Ádám gyorsan elnyerte a szurkolók kegyeit (Fotó: Action Images)
Egy szavazás szerint a Liverpool-szurkolók többsége a belga Simon Mignolet helyett inkább Bogdán Ádámot látná szívesebben a „vörösök” kapujában.

 

Az első számú kapusnak számító Simon Mignolet formájával nincsenek megelégedve a Liverpool szurkolói, a legutóbbi, Norwich elleni bajnoki (1–1) után is sokan az ő nyakába varrták az ellenfél gólját. Ezek után jött szerdán Bogdán Ádám parádés debütálása, amely során első liverpooli tétmérkőzésén három tizenegyes hárításával juttatta a Ligakupa nyolcaddöntőjébe a csapatát.

A Daily Star szavazásra invitálta a Liverpool híveit, megkérdezve, hogy Mignolet-t vagy Bogdánt állítanák-e csapatuk kapujába. A több mint 500 voks hetven százaléka a magyar kapusra érkezett. A döntés persze Brendan Rodgers menedzser kezében van, a Pool szombaton az Aston Villát fogadja a Premier League-ben.

A szavazást a magyar kapus nagy fölénnyel megnyerte (Forrás: dailystar.co.uk)
A szavazást a magyar kapus nagy fölénnyel megnyerte (Forrás: dailystar.co.uk)


Talán voltak, akiket megleptek Bogdán védései a tizenegyespárbaj során, de nem a csapattársait. Martin Skrtel a klub televíziós csatornájának elmondta, hogy ők már a párharc előtt megbizonyosodtak róla, hogy Bogdán igazi tizenegyesölő.

„Remekül ment Ádámnak – nyilatkozta a Liverpool szlovák védője. – Sosem lehet tudni, ezért a meccs előtt gyakoroltuk a büntetőket, és végül úgy alakult, hogy tizenegyesekkel juthattunk csak tovább. Ádám nagyszerű volt. Ez volt az első meccse, az első mérkőzése az Anfielden, és jól teljesített. A tizenegyesek során megmutatta a képességeit. Természetesen nem így terveztük, de mint tudjuk, Angliában nincs könnyű mérkőzés.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik