HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.09.24 19:43 Frissítve: 2015.09.24 19:45

Liverpool: a szurkolók a Villa ellen Bogdánt látnák a kapuban

Egy szavazás szerint a Liverpool-szurkolók többsége a belga Simon Mignolet helyett inkább Bogdán Ádámot látná szívesebben a „vörösök” kapujában.

Bogdán Ádám gyorsan elnyerte a szurkolók kegyeit (Fotó: Action Images)

 

Az első számú kapusnak számító Simon Mignolet formájával nincsenek megelégedve a Liverpool szurkolói, a legutóbbi, Norwich elleni bajnoki (1–1) után is sokan az ő nyakába varrták az ellenfél gólját. Ezek után jött szerdán Bogdán Ádám parádés debütálása, amely során első liverpooli tétmérkőzésén három tizenegyes hárításával juttatta a Ligakupa nyolcaddöntőjébe a csapatát.

A Daily Star szavazásra invitálta a Liverpool híveit, megkérdezve, hogy Mignolet-t vagy Bogdánt állítanák-e csapatuk kapujába. A több mint 500 voks hetven százaléka a magyar kapusra érkezett. A döntés persze Brendan Rodgers menedzser kezében van, a Pool szombaton az Aston Villát fogadja a Premier League-ben.

A szavazást a magyar kapus nagy fölénnyel megnyerte (Forrás: dailystar.co.uk)


Talán voltak, akiket megleptek Bogdán védései a tizenegyespárbaj során, de nem a csapattársait. Martin Skrtel a klub televíziós csatornájának elmondta, hogy ők már a párharc előtt megbizonyosodtak róla, hogy Bogdán igazi tizenegyesölő.

„Remekül ment Ádámnak – nyilatkozta a Liverpool szlovák védője. – Sosem lehet tudni, ezért a meccs előtt gyakoroltuk a büntetőket, és végül úgy alakult, hogy tizenegyesekkel juthattunk csak tovább. Ádám nagyszerű volt. Ez volt az első meccse, az első mérkőzése az Anfielden, és jól teljesített. A tizenegyesek során megmutatta a képességeit. Természetesen nem így terveztük, de mint tudjuk, Angliában nincs könnyű mérkőzés.”

2019.02.11 22:00:17

Légiósok SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Tizennyolc évesen nagyon jó helyen van.

2019.01.31 09:34:27

Légiósok BABJÁK BENCE

Megyeri Balázs csendes, karizmatikus és játékospárti szakembernek ismerte meg Ernesto Valverdét.

2019.01.28 17:56:34

Légiósok P. K.

„Régóta tudatosan építjük a pályafutását, nincs itt az ideje, hogy klubváltásról beszéljünk.”

2019.01.27 23:35:17

Légiósok MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. De nem véletlenül kell hallgatni Dárdaira, mi több, meghallani, amit mond, például igazán reménykeltő axiómáját: „A labda az egyedüli, ami konkurálhat a kütyükkel.”

2019.01.22 09:56:14

Légiósok BABJÁK BENCE

A magyar válogatott játékos megnyugtatta az eszéki szurkolókat: ő is sokat vár magától.