Lengyelország: tényleg felépült Nikolics, be is húzták a rangadót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.18. 22:38
Nikolics Nemanja csapata, a Legia Warszawa 4–1-re győzött az éllovas Jagiellonia vendégeként a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság pénteki játéknapján.

A legutóbbi fordulóban ujjtörést szenvedő Nikolics Nemanja a gyors felépülést jövendölő lengyel sajtóhíreknek megfelelően ott volt a varsóiak kezdőcsapatában, és bár gólt nem szerzett, hozzájárult a hazai védők figyelmének megosztásához ezen a nagyon fontos mérkőzésen.Nikolics Nemanja a gyors felépülést jövendölő lengyel sajtóhíreknek megfelelően ott volt a varsóiak kezdőcsapatában, és bár gólt nem szerzett, hozzájárult a hazai védők figyelmének megosztásához ezen a nagyon fontos mérkőzésen.

Az első félidőben a brazil Guilherme szerezte meg a vezetést, a 62. percben Vadis Odjidja-Ofoe lőtte a második gólt, majd a mozgalmas végjátékban a Nikolics helyére a 77. percben becserélt Aleksandar Prijovic is betalált.

Prijovic 91. percbeli gólját még kettő (!) követte: előbb szépítettek a hazaiak, majd Michal Kucharczyk beállította a 4–1-es végeredményt.

A Legia sorozatban a negyedik bajnokiját nyerte meg, és feljött a tabella harmadik helyére.

A Cracovia Litauszki Róbert nélkül ért el 2–2-es döntetlent a Piast vendégeként – ezen a meccsen is esett egy-egy gól a 90. percet követően…

LENGYELORSZÁG, 16. FORDULÓ
Jagiellonia–Legia Warszawa 1–4
Piast Gliwice–Cracovia 2–2
Az élcsoport:
1. Jagiellonia 30 pont, 2. Lechia Gdansk 30 (15), 3. Legia 25, ...10. Cracovia 18, …12. Piast 18

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik