Légiósok: csak egy váratlan csapás állhat Nikolics útjába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.16. 11:21
null
Nikolics Nemanja a lettek ellen (Fotó: Veres Viktor)
Legalábbis a Przeglad Sportowy így fogalmaz... A lengyel sportnapilap értesülése szerint az ujjtöréssel kínlódó magyar válogatott labdarúgó, Nikolics Nemanja pályára lép a Legia Warszawában a Jagiellonia elleni pénteki bajnoki mérkőzésen.

A lengyel sportlap beszámolója szerint Nikolics Nemanja teljes erőbedobással edz, és bár bal keze törött gyűrűsujját kímélendő az ütközéseket kerülni kénytelen, e sérülés nem akadályozhatja meg abban, hogy csapata segítéségre legyen a rendkívül fontos pénteki bajnokin.

Pillanatnyilag a Jagiellonia vezeti a lengyel tabellát, a Legia nyolcpontos lemaradásban van mögötte, úgyhogy égetően szüksége lenne a győzelemre – idegenben is, erre pedig a házi gólkirállyal nagyobb az esélye.

Mint ismert, Nikolics a Cracovia elleni bajnokin törte el bal keze gyűrűsujját, emiatt nem vehetett részt a magyar válogatott összetartásán, valamint vasárnapi és keddi mérkőzésén.

Eredetileg három-négy hét kihagyást jósoltak a csatárnak, ám úgy fest, klubjában erősen azon munkálkodnak, hogy speciális rögzítéssel vállalhassa a játékot – a Przeglad Sportowy szerint csak valamilyen rendkívüli és váratlan csapás húzhatja keresztül e tervet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik