Légióssors: Dzsudzsákot a nyáron viheti az Inter - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.02.13. 07:28
Több orosz hírportál is olasz – Corriere dello Sport, Tuttosport – lapértesülésekre hivatkozva arról számolt be, hogy az Internazionale továbbra is intenzíven érdeklődik az orosz Dinamo Moszkva magyar labdarúgója, Dzsudzsák Balázs iránt, aki tudomásuk szerint a nyáron hagyhatja el jelenlegi klubját, és igazolhat a Serie A egyik meghatározó egyletéhez.

Amint arról már korábban beszámoltunk: az Inter érdeklődése nem új keletű, hiszen a téli átigazolási időszakban is lehetett vele kapcsolatban olvasni olaszországi híreket, amelyek Dzsudzsák megszerzéséről szóltak. Egészen pontosan a tuttomercatoweb.com írt róla, ahol ugyancsak a magyar játékos nyári távozásáról írtak.Amint arról már korábban beszámoltunk: az Inter érdeklődése nem új keletű, hiszen a téli átigazolási időszakban is lehetett vele kapcsolatban olvasni olaszországi híreket, amelyek Dzsudzsák megszerzéséről szóltak. Egészen pontosan a tuttomercatoweb.com írt róla, ahol ugyancsak a magyar játékos nyári távozásáról írtak.

A középpályásért azonban az angol Liverpool konkrétabb tervekkel érkezett, de rögtön kútba is esett, miután kiderült: ők csak kölcsönvételben gondolkodtak, nem végleges átigazolásban, ami viszont nem felelt meg a Dinamónak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik