K. Zs. 2020.02.12 14:30 Frissítve: 2020.02.13 17:17

Légiósok: Vermes a tavalyinál jobb idényt vár Sallóitól

Peter Vermes, a Sporting Kansas City sportigazgatója a minap többek között arról beszélt a Major League Soccer (MLS) hivatalos honlapjának, hogy a csapat magyar labdarúgója, Sallói Dániel nagyon jó munkát végez a felkészülési időszakban, és minden remény megvan arra, hogy jobb idénye lesz, mint amilyen a tavalyi volt.

Vermes Péter és Sallói Dániel (Fotó: Gary Rohman, Nemzeti Sport)

 

Az Egyesült Államok profiligájának honlapja a Sporting-akadémia legígéretesebb növendékeként jellemzi Sallói Dánielt, akinek 2018-ban remek idénye volt, 14 gólt szerzett, tavaly viszont a várakozások ellenére jelentősen visszaesett – egyetlen gólja az utolsó előtti mérkőzésen született, csapata nem jutott be a rájátszásba.

„Olyan volt a teljesítményem, amilyen a csapaté. Mindannyian szeretnénk jobbak lenni az idén” – idézi az mlssoccer.com Sallói Dániel korábbi önkritikus szavait.

A sportigazgató bízik abban, hogy a magyar támadóra eredményes idény vár.

„Nagyon keményen dolgozta végig az alapozást. Tökéletes erőben érkezett vissza, eltökéltnek, koncentráltnak látjuk – idézi a ligahonlap a magyar származású Peter Vermest (Vermes Pétert). – Minden szükséges képesség birtokában van, és ezek a képességek nem tűntek el belőle. Csak ügyelnie kell arra, hogy mindig a feladatokra összpontosítson, és minden egyes edzést a lehető legkeményebben dolgozzon végig. Ha így tesz, újra leteszi majd a névjegyét.”

A Sporting KC magyar idő szerint március elsejének hajnalán, a Vancouver Whitecaps vendégeként játssza le idei első bajnoki mérkőzését.

2020.03.26 15:37:01

Légiósok nemzetisport.hu

A Red Bull Salzburg válogatott középpályása együtt készül az úszóedzővel.

2020.03.20 09:00:49

Légiósok KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN, TOKICS MÁTÉ

Az RB Leipzig kapusa volt a Nemzeti Sport Instagramon indított videointerjú-sorozatának újabb vendége.

2020.03.09 22:31:43

Légiósok SZ. M.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.