Légiósok: újabb név a kalapban Dzsudzsákkal kapcsolatban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.29. 10:40
null
Dzsudzsák jövője továbbra is kérdéses (Fotó: Twitter)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Trabzonspornál elismerték, szerződtetnék Dzsudzsák Balázst.

Dzsudzsákkal kapcsolatban továbbra is naponta ír a nemzetközi sajtó, konkrétum továbbra sincs, fejlemény azonban van. A Hertha, a Galatasaray, az Inter, a Lazio és a Besiktas után újabb név került a kalapba a szélsővel kapcsolatban.

A Trabzonspornál ugyanis elismerték, érdeklődnek Dzsudzsák iránt, akinek a szerződése az év végén jár le, így a Dinamo Moszkva még most láthat pénzt az eladásából, a télen már ingyen távozhatna a játékos.

SZAVAZÁS

Ön szerint mi lesz Dzsudzsák Balázs sorsa?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Dzsudzsák kiváló játékos, aki folyamatosan képes remek teljesítményt nyújtani – mondta Ersun Yanal, a Trabzonspor vezetőedzője. – Tehetséges futballista, de nem lesz könnyű megszerezni. Ha sikerül, sokat tehet hozzá a támadójátékunkhoz.”

Ugyanakkor az sem teljesen kizárt, hogy az átigazolási történet vége ugyanaz lesz, mint a télen, és Dzsudzsák marad jelenlegi csapatánál. A SzovSzport szombaton már beszámolt erről a lehetőségről, most pedig Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző is megszólalt az üggyel kapcsolatban.

„Mindent megteszünk azért, hogy megtartsuk a kulcsjátékosainkat, és meghosszabbítsuk azoknak a szerződését, akiknek hamarosan lejár a megállapodásuk velünk – mondta Csercseszov, majd felsorolt hat játékost, köztük Dzsudzsákot is.

A magyar válogatott szélső egyik rokona halála miatt nem utazott el a Dinamo ausztriai edzőtáborba, ő volt az egyetlen játékos, aki nem csatlakozott a kerethez még.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik