Légiósok: Szalai reagált a jövőjével kapcsolatos hírekre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.31. 19:06
Szalai Ádám, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim csatára elismerte, tárgyal a Hannoverrel, más csapattal azonban nem folytat egyeztetéseket.

„Mindenkinek nagyon boldog új évet! Az utolsó perceket azért kihasználnám még egy dologra. A Hannoveren kívül egyetlen csapattal sem tárgyaltam a médiában elterjedt csodálatos hírekkel ellentétben. A következő napok eldöntik, hogyan alakul a sorsom. Kívánok minden kedves fociszeretőnek (és nem szeretőnek) egészségben gazdag új évet” – írta Szalai Ádám ahivatalos Facebook-oldalán. Szalai Ádám ahivatalos Facebook-oldalán.

Mint arról a Bild értesüléseire hivatkozva már beszámoltunk,Szalai megegyezett a Hannoverrel, már csak a szerződés aláírása van hátra.A megállapodás tényét Martin Bader, a Hannover ügyvezető igazgatója is elismerte.

Thomas Schaaf, a Hannover frissen kinevezett vezetőedzője is hozzájárult a transzfer létrejöttéhez.

„Szalai esetleges átigazolása fontos volt Thomas számára, amikor megegyeztünk vele. Ismeri Ádámot, követte a pályafutását” – mondta Bader.

Az egyik ferencvárosi szurkolói portál arról írt, hogy a Fradi is felvette a kapcsolatot a támadóval,de Szalai a Facebook-bejegyzésével cáfolta ezt az információt.

Szalai a hírek szerint a szezon végéig kölcsönbe kerül a Hannoverhez a rivális Hoffenheimtől (nagyjából 900 ezer euróért), valamint a „vörösök” elővásárlási jogot is kapnak. A magyar támadó megoldást jelenthet a Hannover csatárgondjaira – a csapat csatárai mindössze három gólt szereztek a 2015–2016-os szezonban.

A Hannover jelenleg a 17., kieső helyen áll a Bundesligában – 14 pontot gyűjtött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik