Légiósok: Stieber Zoltán 1.2 millió euróért mehet Hamburgba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.26. 10:02
null
Stieber Zoltán (balra) hamarosan elhagyhatja a Korcsmár Zsoltot is foglalkoztató Fürthöt
Mozgalmas napokat él meg a Stieber család. Reggel már beszámoltunk róla, hogy András távozik az Aston Villa U21-es csapatától, míg a német másodosztályú Fürthben játszó Zoltánt a Hamburg vinné. Utóbbiról tegnap már beszámoltunk, de a transfermarkt.de már a lehetséges vételárral is kiegészítette a hírt.

 

A transfermarkt.de megerősíti a 25 éves Stieber Zoltán lehetséges hamburgi szerződéséről szóló híreket, sőt további információkkal egészíti ki.

A német átigazolási piacon mértékadónak számító honlap szerint a magyar válogatott labdarúgó 1.2 millió euróért cserébe hagyhatja el a német másodosztályú, Korcsmár Zsoltot is foglalkoztató Fürthöt, amelyhez egyébként még 2016-ig köti a szerződése. A Hamburghoz pedig 2017-ig írhat alá Stieber, akinek az értékét amúgy 1.7 millió euróra becsüli a német portál.

A transfermarkt.de szerint Stieber szerződtetésének előkészítése már megtörtént, a végső jóváhagyás szükségeltetik a hamburgi vezetők részéről, akiket alighanem a Hamburg és a Fürth osztályozós párharcán – amelyen a HSV biztosította bennmaradását az élvonalban – győzött meg a magyar játékos.

Stieber 2012 nyarán 900 ezer euróért szerződött a Mainztól a Fürthhöz, amelynél a most befejeződött szezonban 32 meccsen 9 gólt és 11 gólpasszt jegyzett a Bundesliga 2.-ben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik