Hamburg: a német válogatott helyére szemelhették ki Stiebert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.25. 09:59
A sportal.de német internetes oldal értesülései szerint az élvonalban osztályozón bent maradó Hamburg balszélsőt akar igazolni a nyári átigazolási időszakban. A forrás szerint ez a 45-szörös német válogatott Marcell Jansen távozását is előrevetítheti.

„A Hamburg Matthias Ostrzolekért és Stieber Zoltánért versenyez – Marcell Jansen továbbáll?” – írja cikke címében a sportal.de.

A német oldal az írásban azt fejtegeti, hogy a Hamburg a csapat bal oldalát szeretné megerősíteni a nyári átigazolási időszakban, és ez előrevetítheti a 28 esztendős, korábban a Bayern Münchenben is futballozó, 45-szörös válogatott Jansen távozását, aki balhátvédként és bal oldali középpályásként is bevethető.

A sportal.de cikke szerint Ostrzolek megszerzése lesz nehezebb, ugyanis a Hannover és a Hertha is szívesen látná soraiban a 23 éves német U-válogatott játékost, akit 2015-ig még szerződés köt jelenlegi klubjához, az Augsburghoz, és a kivásárlási ára kettő és három millió euró között mozog.

A szerző arra nem tér ki, hogy Stieber hamburgi szerződésének mekkora az esélye. A magyar játékosra a Fürth ellen sikerrel megvívott osztályozón figyelhettek fel a vezetők. A 25 éves válogatott játékost 2016-ig köti a szerződése a Fürthhöz, értékét a transfermarkt.de 1.7 millió euróra becsüli.

Persze nincs kizárva, hogy mindketten Hamburgba szerződhetnek, hiszen Ostrzolek inkább védekező, míg Stieber támadó szellemű játékos.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik