Légiósok: Priskin a Maccabi Haifához került kölcsönbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.04. 14:46
null
A korábban az Austria Wienhez igazoló magyar csatárra opciós joga van az izraeli csapatnak <br />(Fotó: maccabi-haifafc.walla.co.il)
Az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Maccabi Haifa hivatalos honlapján jelentette be Priskin Tamás megszerzését. A korábban az Austria Wienhez igazoló 42-szeres magyar válogatott csatár fél évre kölcsönbe kerül az izraeli csapathoz, amely a nyáron megvásárolhatja a támadót.

A 27 éves magyar csatár szabadon igazolható volt, legutóbb az orosz Alanyija Vlagyikavkaz alkalmazásában állt. Az osztrák bajnoki címvédő Austria Wien szombaton jelentette be Priskin megszerzését.

Mint arról beszámoltunk, a pénzügyi nehézségekkel küzdő Alanyijától távozó Priskint a bécsiek csak a nyártól foglalkoztatnák, ezért addig Izraelben futballozhat.

„Nagyon örülök, hogy egy nagy klubhoz kerültem, alig várom, hogy elkezdjem a munkát a srácokkal. Kicsit izgatott vagyok, de ez normális. Minél jobb helyezéshez, El-t érő helyhez szeretném segíteni a klubot, és persze csatárként az a legfontosabb, hogy minél több góllal örvendeztessem meg a szurkolókat” – mondta Priskin a Maccabi Haifa hivatalos honlapjának.

A Maccabi hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint az izraelieknek opciós joguk van Priskin átigazolására, így a fél évre szóló kölcsönszerződés lejárta után végleg megszerezhetik a támadót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik