Légiósok: kútba esik Priskin izraeli kölcsönszerződése?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.02. 21:40
Még nem tekinthető az izraeli élvonalbeli Maccabi Haifa játékosának Priskin Tamás. A klub megegyezett a magyar válogatott csatárt szerződtető Austria Wiennel a kölcsönvételről, ám sajtóhírek szerint több fontos részlet még kidolgozásra vár.

Az nrg.co.il beszámolója szerint a Maccabi Haifa megegyezett az Austria Wiennel Priskin kölcsönvételéről, ám a szerződés még nem került aláírásra. A 27 éves magyar csatár vasárnap meg is érkezett Izraelbe az orvosi vizsgálatra, ám nemcsak ez hiányzik az átigazolás véglegesítéséhez.

A cikk szerint a Maccabi Haifa 60 ezer eurót fizetne a bécsi egyletnek a kölcsönvételért – ez méltányos árnak tekinthető a portál szerint, hiszen Priskin november óta nem játszott mérkőzést (akkor bontott szerződést az orosz másodosztályú Alanyija Vlagyikavkazzal). Ezt azonban a hírek szerint még nem fogadta el az osztrák lila-fehér együttes.

Még egy fontos részletben nem tudtak még dűlőre jutni a felek: a Maccabi a szezon végéig kölcsönvenné Priskint, majd az idény végén opciós joggal három évre szerződtetné – állítólag még erre sem bólintottak rá az osztrák bajnoknál.

A cikk hozzáteszi, ha a két klub szerdáig (Izraelben ekkor zárul az átigazolási időszak) nem tud megegyezni a fent említett dolgokban, akkor Priskin visszatér Ausztriába, és más opció után nézhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik