Légiósok: összeáll a Nikolics, Schweinsteiger duó? Ennyi pénzt kér a Legia!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.02. 09:12
Az amerikai ESPN FC saját forrásaira hivatkozva korábban beszámoltunk róla, hogy az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Chicago Fire szívesen látná a soraiban a Legia Warszawa magyar válogatott csatárát, Nikolics Nemanját. A Przeglad Sportowy azóta azt is megtudta, hogy a varsói klub mennyi pénzt remél az Ekstraklasa legutóbbi kiírása gólkirályának eladásából.

A lengyel sportnapilap értesülései szerint a Legia hárommillió eurót szeretne kapni Nikolicsért, akinek az értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 3.5 millió euróra becsüli, és akiért a téli átigazolási időszakban Kínából négymilliós ajánlat érkezett.a Legia hárommillió eurót szeretne kapni Nikolicsért, akinek az értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 3.5 millió euróra becsüli, és akiért a téli átigazolási időszakban Kínából négymilliós ajánlat érkezett.

A Chicago Fire a legutóbbi hét évben hatszor lemaradt a rájátszásról – az idén az utolsó helyen végzett a Keleti főcsoportban –, így nem csoda, hogy szeretné megerősíteni a keretét. Novemberi hírek szerint az 1997-ben alapított klub a Manchester United mellőzött német középpályását, Bastian Schweinsteigert is megszerezné.

A Chicago Fire vezetőedzője a szerb Veljko Paunovics, az egyik legismertebb játékosa – a magyar szurkolók számára legalábbis biztosan – Arturo Álvarez, a Videoton korábbi salvadori szélsője, aki 2013 és 2015 között két évig Nikolics csapattársa volt a székesfehérvári együttesben.

Az előző fél évben a Fire-nél szerepelt a szenegáli Khaly Iyane Thiam is, akit az MTK az év végéig adott kölcsön a tengerentúlra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik