Legia: a kínaiak nem adnák fel – még egy ajánlat Nikolicsért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.25. 20:31
A Nemzeti Sport Online Lengyelországból származó, klubközeli értesülései szerint egy – egyelőre meg nem nevezett – kínai csapat négymillió eurót kínál Nikolics Nemanjáért, a lengyel Legia magyar válogatott csatáráért. Úgy tudjuk, az ajánlatot nem fogadták el. Nikolics csütörtök este hivatalos honlapján jelezte: volt egy komoly ajánlata az átigazolási időszakban, de nem fogadta el azt, és marad a Legiánál.

Az Ekstraklasa góllövőlistáját vezető, az egész szezonban remekül futballozó Nikolicsért lengyel médiaértesülések szerint már több kínai érdeklődő is jelentkezett, ám eddig nem született egyezség. A Legia elnöke, Boguslaw Lesnodorski csütörtökön a Twitter-csatornáján jelezte: a klub nem kívánja eladni Nikolicsot.

„Nehéz volt, de összehoztuk" – írta, hozzátéve, „Niko marad.”

A Legia hivatalos honlapja arról számolt be, „a sagának vége”, tehát nem jön össze az átigazolás a kínai piac pénteken záruló átigazolási időszakában. Most jött egy újabb jelentkező, négymillió eurós ajánlattal – kérdés, hogy sikerrel jár-e, és a játékos, illetve klubja belemegy-e a váltásba. A válasz úgy tűnik, nemleges: értesüléseink szerint az ajánlatra nem bólintottak rá, így hiába volt a kínai próbálkozás.

Nikolics Nemanja a hivatalos Facebook-oldalán nyilvánított véleményt a vele kapcsolatos téli hírekről:

„Az elmúlt években megszoktam már, hogy az átigazolási időszakban mindig sokat foglalkoznak a jövőmmel, írnak, pletykálnak rólam, de ez a tél mindent túlszárnyalt. Hihetetlen pénzekről, hihetetlen ajánlatokról jöttek a hírek, melyek köszönő viszonyban sem voltak a valósággal. Kicsit meg is viselt mindez, nehéz ilyenkor kizárni a külvilágot és csak a munkára, a futballra koncentrálni. Kértem mindenkit, hogy csupán nekem higgyen. Én az őszinte beszéd híve vagyok. Voltak ugyan érdeklődések, ám azok a klubok, amelyekről írt a sajtó, sosem tettek nekem ajánlatot. Viszont tényleg lett volna lehetőségem egy komoly ajánlatot elfogadni, nagy pénzt, hatalmas pénzt kínáltak, de nemet mondtam. Amit elkezdek, azt befejezem. Bajnok és kupagyőztes akarok lenni a Legiával és annyi gólt szerezni még, amennyit csak tudok!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik