Légiósok: „Óriási fogás volt” – Futácsot dicsérik a horvátok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.17. 13:37
Az egyik horvát internetes oldalon a Hajduk Split labdarúgócsapatának magyar csatárát, a nagyszerű őszi szezont maga mögött hagyó Futács Márkót dicsérik.



A 26 esztendős támadó tavaly nyáron ingyen került a Hajdukhoz, melynek színeiben az ősszel 15 tétmérkőzésen 10 gólt szerzett, átlagosan 94 percenként talált a kapuba.

A sportarena.hr című honlapon megjelent elemzésben a szerző megjegyzi, hogy a Hajduk-szurkolók szkeptikusan fogadták Futácsot és a hozzá hasonlóan nyáron érkező Ignacio Magantót, hiszen nem a legmagasabb szintről érkeztek, és nem tudták, hogy mit várhatnak tőlük.

A szakíró kiemeli, a spanyol támadó csalódást keltő teljesítményt nyújtott az elmúlt hónapokban – kilenc fellépésén csak egy gólpasszt jegyzett –, Futács azonban óriási fogásnak bizonyult, és a Hajduk legjobbja volt az idény első felében.

A háromszoros magyar válogatott támadó csapata a negyedik helyről várja a horvát bajnokság tavaszi folytatását. A Hajduk vasárnap lép pályára, amikor városi derbit vív az RNK Split vendégeként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik