DIGI Sport – Sport 24 2018.04.09 19:32 Frissítve: 2018.04.09 19:50

Légiósok: Nikolics elárulta, honnan szeretne visszavonulni

Nikolics Nemanja nagyon jól érzi magát az amerikai labdarúgó-bajnokságban, a DIGI Sport híradójának azonban arról a vágyáról is beszélt, hogy melyik magyar csapatból szeretne majd visszavonulni.

Nikolics úgy érzi, van még benne pár év (Fotó: Nikolics Nemanja/Twitter)

 

„Épp most beszélgettem erről a feleségemmel, szoktam ezen a kérdésen agyalni, pláne, mivel a kislányom szeptemberben megkezdi az iskolát, én is kíváncsi vagyok, hogyan fog alakulni a sorsom” – válaszolta a Sport24-nek arra a kérdésére, hogy hol tudná magát elképzelni egy-két év múlva.

„Nemcsak saját magam, hanem a családom miatt is, de jövő nyárig tudnom kell biztosan, hogy itt fogok-e maradni vagy nem. Én nagyon jól érzem magam, mint ahogy a családom is, és úgy tervezzük, hogy hosszú ideig itt fogunk maradni. Nem tudom egyedül meghozni a döntést, ami biztos, hogy két szezont még itt fogok lejátszani, utána meglátjuk, mi lesz. A vágyam mindig is az volt, és a mai napig is az, hogy egy nap visszatérjek a Vidibe, és ott fejezzem be a pályafutásomat. De úgy gondolom, még korai arról beszélni, hogy vége legyen a pályafutásomnak, még csak 30 éves vagyok, szerintem még jó pár év bennem van” – mosolyodott el Nikolics.

Csapata a Columbus ellen az idei első győzelmét szerezte meg a ligában – ráadásul Nikolics góljával –, és kellett már a sikerélmény a magyar csatárnak, aki a válogatott idei két barátságos meccsén nem örülhetett győzelemnek. A válogatottbeli terveiről azonban nem beszélt a Chicago Fire csatára.

„Jelen pillanatban, gőzerővel a Chicago Fire-re koncentrálok, mert ez a csapat megérdemli, hogy a fejem, a koncentrációm itt legyen, és most semmi másra nem fókuszálok, csak erre” – mondta a többszörös gólkirály.

„A lényeg az, hogy csapatként jól szerepeljünk, nekem pedig természetesen az a dolgom, hogy folyamatosan szerezzem a gólokat – a csapattársaim, a szurkolók, a klubom is ezt várja tőlem. A célom, hogy folyamatosan, mérkőzésről mérkőzésre eredményes legyek” – tette hozzá a Chicago–Columbus bajnoki meccs egyetlen góljának a szerzője.

2019.12.09 15:43:46

Légiósok PÓR KÁROLY

Mohol, Ada, Tóthfalu, Tarpa, Felcsút, Königsdorf, Köln, Almelo – út a holland élvonalba.

2019.12.08 22:27:08

Légiósok L. P. I.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.