Légiósok: Németh Krisztián nem zárkózik el attól, hogy hazaigazoljon

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.01.23. 09:11
null
Németh Krisztiánra továbbra is számíthat a magyar válogatott szövetségi kapitánya (Fotó: Szabó Miklós)
Németh Krisztián az M4 Sport Átigazolások című műsorában elmondta, egyelőre nem talált magának új csapatot, s szeretne ismét Európában futballozni.




„Megmondom őszintén, már én is szeretném tudni – felelte Németh Krisztián arra a kérdésre, megvan-e az új csapata. – Ezek a napok nem könnyűek. Befutnak ajánlatok, amiket át kell gondolni. Még nem írtam alá, de hála istennek vannak érdeklődők. Néhány napja volt egy komoly ajánlat az Egyesült Államokból, ám a párommal egyeztetve nem fogadtuk el. Szeretnék külföldön futballozni, de nem zárható ki, hogy hazaigazolok.”

„Magyar klubtól még nem kaptam konkrét ajánlatot. Jó lenne Magyarországhoz közelebbi csapatban szerepelni. Persze ha anyagilag kecsegtető lehetőség vetődik fel egy távoli országban, valószínűleg elfogadnám.”


„Két olyan lehetőségem volt, amelynél nagyon közel álltunk a megegyezéshez, ám különböző okok miatt nem jött lére. Ez lehet távolság, anyagiak vagy a bajnokság színvonala.”


A 31 esztendős győri labdarúgó – aki október óta nem játszott tétmérkőzést – egyéni edzésprogrammal tartja magát formában, Szabó András és Kemény Kristóf segít neki ebben.

„Természetesen a válogatott még mindig motivál. Akkor is hazajöttem, ha nem játszottam. Számíthat rám Marco Rossi, akár a pályán, akár azon kívül.”

„Két évet szeretnék még külföldön játszani. Sokat fejlődött a magyar labdarúgás, amióta légiósnak álltam. Nagyon jókat hallok a többiektől az itthoni körülményekről”
– tette hozzá Németh.

A Győri ETO-ban és az MTK-ban nevelkedő támadó 2007-ben szerződött külföldre. Megfordult Angliában, Görögországban, Hollandiában, az Egyesült Államokban és Katarban. A Sporting Kansas Citynél december végén lejárt a szerződése.

A Németh Krisztiánnal készült teljes beszélgetés ide kattintva megtekinthető!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik