R. B. 2020.01.07 11:21 Frissítve: 2020.01.08 13:21

Légiósok: Nem haverkodni megyek Forlánhoz – Vadócz Krisztián

Vadócz Krisztián boldog, hogy az uruguayi Penarolt irányító Diego Forlán számít a korábbi magyar válogatott labdarúgó szolgálataira.

 

„Nagy öröm, hogy Diego Forlán számít rám, mert ez azt jelenti, hogy elismeri a bennem rejlő lehetőséget, és az a teljesítmény, amit a közös időszakunkban látott, az számára elegendő, ennél több nekem nem is kell – mondta a szerződését hétfőn aláíró Vadócz Krisztián a Budapest Honvéd hivatalos honlapjának. Tisztában vagyok azzal, hogy Diego mit gondol a futballról, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz edzőként, és ez nekem is hasznos tanulási periódus a későbbiekre. Azonban nem arról van szó, hogy haverkodni megyek a Penarolhoz meg Forlánhoz, focizni érkezem, és ott is az a cél, hogy minél több pontot gyűjtsünk. Fel sem tudom még fogni az európai fejemmel, hogy mi vár ott rám. A dél-amerikaiakra jellemző szenvedély szembemegy a rám jellemző hideg fejjel, viszont bennük és bennem is hatalmas a győzni akarás.”

„Azon túl, hogy óriási dolog a Penarolhoz igazolni, azért is van rajtam felelősség, mert amolyan megbízatás nélkül utazó nagykövetként képviselem Magyarországot, és nem mindegy, mit gondolnak majd rólam, rólunk – tette hozzá Vadócz. – Január elején kezdődik a felkészülés, az lebegett a szemem előtt, hogy a legjobb állapotban legyek addigra.”

Vadócz korábban az indiai Mumbai Cityben és a hongkongi Kitchee-ben együtt játszott Diego Forlánnal.

2020.02.07 14:16:42

Légiósok BORBOLA BENCE

EXKLUZÍV INTERJÚ. A szélső nem nyomozza, miért küldték el korábbi klubjától, az al-Ainnál viszont tárt karokkal fogadták.

2020.02.05 11:37:07

Légiósok P. K.

A görögöket lenyűgözte a 12 km-t futó középpályás, megjelentek a sajtóban a szerződésének részletei.

2020.02.03 09:23:51

Légiósok NAGY ZSOLT

„Otthon élhetek azután is, hogy visszavonultam” – 35 ezren a Penarol edzőmeccsén.