Légiósok: nagy tisztogatást ígér Balogh és Sallai új főnöke

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.25. 20:03
Nem sok esélye maradt a Palermónak arra, hogy megkapaszkodjon az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A). A Balogh Norbertet és Sallai Rolandot foglalkoztató szicíliai egyesület új elnöke máris nagy változásokat harangozott be.

A Maurizio Zamparinit nemrégiben váltó Paul Baccaglini klubelnök keddi közleményében neveket nem említve úgy fogalmaz: a csapat jelenlegi keretének sok tagja a következő szezonban már nem lesz Palermóban.A Maurizio Zamparinit nemrégiben váltó Paul Baccaglini klubelnök keddi közleményében neveket nem említve úgy fogalmaz: a csapat jelenlegi keretének sok tagja a következő szezonban már nem lesz Palermóban.

Az amerikai-olasz üzletember nem palástolja csalódottságát; szerinte a keretet alkotó játékosok egy része nem eléggé harcos jellem, és ez a fő oka annak, hogy a szakmai stáb fáradozásai ellenére nem jönnek az eredmények.

Baccaglini jelezte: a csapat körüli csend alkotói, a háttérben intenzív tárgyalások zajlanak, hogy a Palermo olyan legyen, amilyet a szurkolói megérdemelnek – jobb és harcosabb csapat, amelyik ha veszít is, emelt fővel jöhet le a pályáról.

A február eleje óta nyeretlen Palermo Calcio a Serie A tabellájának 19. helyén senyved, lemaradása 13 pontnyi a már bennmaradó pozícióban lévő Empolitól – és már csak öt forduló van hátra. A következő ellenfél a Fiorentina lesz vasárnap, hazai pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik