HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.04 15:41 Frissítve: 2017.12.04 16:04

Légiósok: Nagy Dominikot a télen kölcsönadja a Legia – sajtóhír

Lengyel sajtóértesülések szerint a Legia Warszawa a téli átigazolási időszakban kölcsönadja Nagy Dominikot, aki Magyarországon vagy Szlovákiában folytathatja a pályafutását.

HIRDETÉS
Nagy Dominik a télen átmenetileg búcsút inthet Varsónak (Fotó: Twitter)

 

A 22 éves magyar labdarúgó idén januárban igazolt a Legiához, amelyben hamar alapemberré vált, a jelenlegi idényben azonban hozzáállásbeli problémák vetődtek fel nála. Nagy Dominiket október 18-án a tartalékokhoz küldték, miután Dariusz Mioduski, a Legia elnöke szerint „rosszul játszott és nem a futballra koncentrált”, éppen ezért egyetértett Romeo Jozak vezetőedző döntésével.

A magyar válogatott szélső három hétig edzett a Legia második csapatánál, november 9-én térhetett vissza a felnőttekhez. A másodosztályú Drutex-Bytovia Bytów elleni kupameccsen a kezdőcsapatban kapott helyet, de Jozak már a szünetben lecserélte, mert nem volt megelégedve a teljesítményével. Nagy a varsói csapat következő, múlt hétvégi bajnokiján nem is került be a meccskeretbe.

„Nagyon jó labdarúgó, de motivációs problémái vannak, márpedig a Legiánál szükség van rá, hogy a játékosok száz százalékban a futballra koncentráljanak. A legjobb megoldás Dominik számára, ha kölcsönadjuk, hogy újra felépíthesse magát. Számítunk rá, de a kölcsönjátéka során még érnie kell” – mondta Jozak.

Lukasz Kotecki lengyel szakíró úgy tudja, a klub és a játékos már meg is állapodott, hogy Nagy Dominik a télen kölcsönbe kerül. Konkrét csapatnévről nem esik szó, de a legvalószínűbb célállomásnak Magyarország vagy Szlovákia tűnik.HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.03 08:45:30

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Az Atromitosz kapusa másképp gondolkodik, Ugrai Roland szerződtetésében is szerepet játszott.

2018.09.30 23:35:14

Légiósok nemzetisport.hu

2018.09.26 13:57:58

Légiósok PÓR KÁROLY

Bekker Rolandnak megvan az első gólja Németországban és az esélye a fejlődésre.

2018.09.26 00:36:28

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Valamit nagyon másképp látnak azok odakint.

HIRDETÉS
HIRDETÉS