Légiósok: Meg kell mutatnunk az igazi arcunkat – Kádár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.10. 18:34
null
Kádár szerint itt az ideje megmutatni az igazi arcukat (Fotó: Dynamo.kiev.ua)
Nagy csalódást okozott szurkolóinak és a klub vezetőinek a Dinamo Kijev labdarúgócsapata azzal, hogy a svájci Young Boys ellen kiesett a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Az ukránok ugyan 3–1-re győztek otthon, de a visszavágón a 2–0-s vereség a svájciak továbbjutását eredményezte. Keseregni nincs idő, az együttesre a bajnoki küzdelmek mellett a portugál Marítimo elleni Európa-liga-selejtező vár.

 

„Rettenetesen csalódottak voltunk az eredmény és a kiesés miatt, mert számunkra egyértelműen a Bajnokok Ligája-csoportkörbe jutás volt a prioritás. Nagyon kiábrándító volt, hogy a nyolcvankilencedik percben kapott góllal estünk ki, főleg úgy, hogy Kijevben kétgólos győzelmet arattunk” – nyilatkozta a Dynamo.kiev.ua portálon Kádár Tamás, a csapat magyar válogatott védője.

A légiós azt mondta, most kell az igazi összefogás, el kell felejteni azt a mérkőzést, és a csapatnak muszáj lesz előrelépnie. „Meg kell mutatnunk az igazi arcunkat, és egy győztes sorozatba kell kezdenünk. Mert a sikerek adnak önbizalmat.”

A csapatra jövő csütörtökön portugáliai túra vár, az El-ellenfél a Marítimo, a tét a csoportkörbe jutás. Azt megelőzően azonban még pénteken a nyeretlen Zirkát fogadja a Dinamo a hazai bajnokságban.

„Nem két-három mérkőzésre kell előre néznünk, mindig a következő meccs a legfontosabb. Nyernünk kell pénteken, aztán jöhet a portugáliai út” – tette hozzá Kádár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik