Légiósok: már a Barcelona is érdeklődik Szoboszlai iránt – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.06.25. 16:54
null
Szoboszlai Dominiket már a Barcelona is figyeli (Forrás: Twitter)
Az Arsenal, a Bayern München, a Bayer Leverkusen, az RB Leipzig, a Juventus, a Lazio és a Borussia Dortmund után az FC Barcelona is felfigyelt a Red Bull Salzburg magyar válogatott középpályására, Szoboszlai Dominikre – írja a katalán Sport angol forrásra hivatkozva.

 

Jó néhány európai sztárcsapat érdeklődéséről lehetett már hallani az elmúlt hetekben Szoboszlai Dominik kapcsán, kedden pedig újabb két klub nevével bővült az egyébként sem rövid lista: német sajtóhírekre hivatkozva nem sokkal ezelőtt arról számoltunk be, hogy a Borussia Dortmund is bejelentkezett a magyar válogatott labdarúgóért, most pedig a katalán Sport arról ír, hogy már az FC Barcelona is nyomon követi a 18 éves futballista fejlődését.

Ennél bővebb információk azonban egyelőre nem láttak napvilágot a katalán sztárklub érdeklődése kapcsán.

Szoboszlai ügynöke, Esterházy Mátyás a délelőtti sajtóhírekre reagált megkeresésünkre.

„A hírt, hogy európai élbajnokságok számos együttese, köztük topklubok is érdeklődnek az ügyfelem iránt, meg tudom erősíteni, de a célunk nem változott, Dominik Salzburgban képzeli el a jövőjét. Szeretne újra bajnokságot nyerni a csapattal, a Bajnokok Ligája csoportkörében minél jobban szerepelni, és a magyar válogatott hasznára lenni. Dominik nagyon jó úton jár, ezen az úton szeretnénk továbbra is haladni. Ez a magyar futball globális és Dominik személyes érdeke is” – mondta Esterházy.

Szoboszlai a mögöttünk hagyott idényben 16 mérkőzésen három gólt szerzett és négy gólpasszt adott az osztrák élvonalban, míg a Salzburg tartalékgárdájában, az FC Lieferingben kilenc meccsen hat találat és négy gólpassz volt a mérlege a másodosztályban.

„Sokan mondják, hogy a játékstílusom Szergej Milinkovics-Szavicséhoz és Toni Krooséhoz hasonló. Nagyszerű ezt hallani” – idézi a Sport az angol Goalra hivatkozva Szoboszlait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik