Légiósok: Lovrencsics reagált a jövőjével kapcsolatos hírekre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2016.01.09. 07:15
Lovrencsics Gergő tervei szerint a tavasszal is marad a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Lech Poznannál, mivel örül neki, hogy számolnak vele a nyári Európa-bajnokság előtt.

Lovrencsiccsel kapcsolatban a napokban az jelent meg a lengyel sajtóban, hogy lengyel rivális szerződtetné, míg korábban Olaszországból a Chievo érdeklődéséről lehetett hallani.lengyel rivális szerződtetné, míg korábban Olaszországból a Chievo érdeklődéséről lehetett hallani.

Valószerűtlennek tartom a téli csapatváltást – mondta a Nemzeti Sport érdeklődésére a 27 esztendős Lovrencsics Gergő. – A poznani vezetők közölték, hogy februárban tárgyalóasztalhoz ülnek velem a szerződésemmel kapcsolatban, a jelenlegi megállapodásom ugyanis kétezertizenhat júniusában lejár.”

Válogatott szélsőnk kilenc góllal és tizenhárom gólpasszal zárta a 2013–2014-es bajnoki szezont, azóta kevésbé mutat jól a statisztikája, ebben az idényben még nem szerzett gólt, és gólpassza is csak kettő van, igaz, az elmúlt másfél esztendőben jószerével annyiszor volt sérült, mint az azt megelőző huszonöt évben összesen. Most sem csattan ki az egészségtől, kivették a bölcsességfogát, és antibiotikumot szed.

„Noha a statisztikai mutatója valóban romlott, a legkevésbé sem lett rosszabb futballista, ugyanúgy szerepel a neve német, olasz és angol megfigyelők noteszében, mint korábban, ezt biztosan tudom – mondta Nagy Mihály, a játékos menedzsere. – Érdeklődnek iránta, meg is lepne, ha nem így lenne, de hangsúlyozom, különbséget kell tenni érdeklődés és ajánlat között.”

„Gergő kijelentette, hogy kizárólag a tavaszi mérkőzések foglalkoztatják. Fél évig érvényes még a szerződése a Lech Poznannál, szeretné kitölteni. Február közepén folytatódik a lengyel bajnokság, kilenc forduló van hátra az alapszakaszból, utána következik a rájátszás, tehát lesz lehetősége a bizonyításra. És reményeink szerint Franciaországban is, ahol mint minden résztvevő, ő is növelheti ázsióját.”

A LOVRENCSICSRŐL SZÓLÓ TELJES ÍRÁSUNKAT KERESSE A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN!

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek