Légiósok: Korhut Mihály Cipruson folytathatja – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.07.18. 07:25
null
Korhut Mihály a ciprusi élvonalban folytathatja (Fotó: AFP)
Ciprusi sajtóértesülések szerint az Anorthoszisz szerződtetheti Korhut Mihályt, az izraeli Beer-Seva magyar válogatott labdarúgóját. Megkeresésünkre Paunoch Péter, a futballista menedzsere is reagált a sajtóhírekre.

 

A kerkida.net azt írja, hogy a ciprusi bajnokság 2017–2018-as szezonjában bronzérmesként végző (és ezzel Európa-liga-selejtezős) Anorthoszisz vezetősége kedden a média képviselőinek adott vacsorát, amelyen állítólag elárulta, hogy mindenben megállapodott a 13-szoros magyar válogatott Korhut Mihály átigazolása ügyében.

A ciprusi klub ugyanakkor hivatalosan egyelőre nem jelentette be a 29 esztendős hátvéd szerződtetését.

Mint ismert, Korhut Mihály az előző szezonban sérüléssel bajlódott, így tavasszal bajnokin már nem is szerepelt a Hapoel Beer-Sevában, pedig előtte az Európa-ligában a csapat összes meccsén kezdő volt, szerződést is hosszabbítottak vele 2021-ig.

A sérülését követően azonban már érkezett egy balhátvéd a posztjára, és az izraeli sajtó júniusban arról írt, hogy a magyar légiós távozhat a klubtól. A kupagyőztes Hapoel Haifa jelentkezett érte, ám a két klub nem tudott megegyezni.

A válogatott védő menedzsere, Paunoch Péter a Nemzeti Sport Online megkeresésére reagált a legfrissebb, ciprusi hírekre, elmondta, valóban van érdeklődés az Anorthoszisz részéről, de az átigazoláshoz előbb a Hapoel Beer-Sevával kell megegyezni az elválás feltételeiről, de ez egyelőre nem történt meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik