nemzetisport.hu 2018.06.12 14:38 Frissítve: 2018.06.12 15:11

Légiósok: úgy tűnik, a jövőben nem számolnak Korhutékkal

A napokban beszámoltunk róla: Korhut Mihály valószínűleg távozik az izraeli bajnok Hapoel Beer-Sevától – a legfrissebb helyi sajtóhírek nyomatékosítják ezt, ugyanakkor arról is szólnak, hogy a beharangozott kérő, a Hapoel Haifa elállni látszik a magyar védő szerződtetésétől.

 

A Sport5 keddi híre szerint a balhátvéd Samuel Scheimann (Hapoel Haifa) minapi szerződtetésével a Hapoel Beer-Seva egyértelművé tette, hogy a jövőben nem számol Korhut Mihállyal.

A cikkíró hozzáteszi: a magyar védővel hírbe hozott Hapoel Haifa sokallja Korhut esetleges szerződtetésének/kölcsönvételének költségeit, és hiába szorgalmazza megszerzését Nir Klinger vezetőedző, a klub habozik konkrét vásárlási ajánlattal jelentkezni, ami kétségeket ébreszt az ügylet létrejöttét illetően.

Eközben a Walla arról ír, hogy a beer-sevai vezetőség kérésére Barak Bakhar vezetőedző a napokban leül Korhuttal és a szintén létszámon felülinek tekintett Isaac Cuencával, hogy világossá tegye számukra: ha ki is akarják tölteni élő szerződésüket, tudniuk kell, játszani nem fognak, mert nem szerepelnek a jövőt illető szakmai tervekben.

2019.12.09 15:43:46

Légiósok PÓR KÁROLY

Mohol, Ada, Tóthfalu, Tarpa, Felcsút, Königsdorf, Köln, Almelo – út a holland élvonalba.

2019.12.08 22:27:08

Légiósok L. P. I.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.