nemzetisport.hu 2018.06.12 14:38 Frissítve: 2018.06.12 15:11

Légiósok: úgy tűnik, a jövőben nem számolnak Korhutékkal

A napokban beszámoltunk róla: Korhut Mihály valószínűleg távozik az izraeli bajnok Hapoel Beer-Sevától – a legfrissebb helyi sajtóhírek nyomatékosítják ezt, ugyanakkor arról is szólnak, hogy a beharangozott kérő, a Hapoel Haifa elállni látszik a magyar védő szerződtetésétől.

 

A Sport5 keddi híre szerint a balhátvéd Samuel Scheimann (Hapoel Haifa) minapi szerződtetésével a Hapoel Beer-Seva egyértelművé tette, hogy a jövőben nem számol Korhut Mihállyal.

A cikkíró hozzáteszi: a magyar védővel hírbe hozott Hapoel Haifa sokallja Korhut esetleges szerződtetésének/kölcsönvételének költségeit, és hiába szorgalmazza megszerzését Nir Klinger vezetőedző, a klub habozik konkrét vásárlási ajánlattal jelentkezni, ami kétségeket ébreszt az ügylet létrejöttét illetően.

Eközben a Walla arról ír, hogy a beer-sevai vezetőség kérésére Barak Bakhar vezetőedző a napokban leül Korhuttal és a szintén létszámon felülinek tekintett Isaac Cuencával, hogy világossá tegye számukra: ha ki is akarják tölteni élő szerződésüket, tudniuk kell, játszani nem fognak, mert nem szerepelnek a jövőt illető szakmai tervekben.

2019.04.22 15:59:02

Légiósok NAGY ZSOLT, TUMBÁSZ HÉDI

Kétszeres BL-győztes labdarúgó, aki két éve a legrangosabb európai sorozat gólkirályi címét is megszerezte. Íme, a somogyvári Farkaslány.

2019.04.17 22:35:43

Légiósok P. K.

Menedzsere szerint a DAC is partner abban, hogy a középpályás a fejlődése érdekében erősebb bajnokságba tudjon szerződni.

2019.04.11 23:08:08

Légiósok CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Miközben nem kicsit vicces az egész, hiszen a romániai kluboknak igen szigorú pénzügyi vizsgálaton kell átmenniük, ha a következő idényre is meg akarják szerezni a bajnoki részvételre jogosító licencet. Persze ez csak a látszat, a békaemberekre folyamatosan oda kell figyelni.

2019.04.10 22:19:59

Légiósok PÓR KÁROLY

A Blau-Weiss Linzet irányító Doma Ernő az egyetlen külföldi szakvezető a másodosztályban.