Légiósok: Kádár iránt érdeklődik a holland rekordbajnok – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.19. 08:08
null
Kádár iránt érdeklődik a holland rekordbajnok (Fotó: lechpoznan.pl)
Sajtóhírek szerint a holland élvonalbeli Ajax a télen megvásárolná Kádár Tamást, a lengyel első osztályú Lech Poznan magyar válogatott védőjét.

 

Az Eurosport és az AjaxCafé egybehangzóan azt írja, hogy a 33-szoros holland bajnok Ajax a téli átigazolási időszakban szerződtetné Kádár Tamást, akinek piaci értékét egy- és kétmillió euró közötti összegre becsülik.

Mint ismert, a 26 esztendős futballista – aki a védelem közepén és a bal oldalán is képes jó teljesítményre – a nyáron nyitott volt a klubváltásra, s bár több együttessel szóba hozták, végül maradt Poznanban, ahol a 2016–2017-es idényben eddig nyolc bajnokin lépett pályára.

Kádár legutóbbi, Wisla Kraków elleni mérkőzésén nemcsak az Ajax képviselői voltak jelen, hanem a Newcastle Unitedé és a Real Betisé is. A spanyol fichajes.net is úgy tudja, hogy a Betis megfigyelőt küldött a Lech Poznan–Wisla Kraków (1–1) meccsre, sőt a télen a sevillai gárda átigazolná Kádárt.

Mint ismert, a Svájc elleni világbajnoki selejtező után a Nemzeti Sport Online számolt be róla, hogy az olasz Sampdoria is figyeli a védőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik