Légiósok: Guzmics Richárd kell a lengyel listavezetőnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.09. 18:23
null
Guzmics Richárd már a Wisla szerelésében (Fotó: wisla.krakow.pl)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Guzmics Richárdra igényt tart a lengyel élvonalban hét meccs után veretlenül listavezető Wisla Kraków. A védő egy plusz két évre ír alá, a hivatalos bejelentés holnap várható.

 

A nyáron a Haladástól távozó, azóta szabadon igazolható Guzmics Richárddal kapcsolatban tegnap lengyel sajtóhírek alapján jeleztük, hogy a Wisla Kraków-val edz.

A helyi lapok ma már idézték is a csapat másodedzőjét, Marcin Broniszewskit, aki elismerően beszélt a 27 éves, hétszeres magyar válogatott labdarúgóról.

Lengyelországi forrásaink szerint már meg is egyeztek a felek. A játékos egy plusz két éves szerződést ír alá, a hivatalos bejelentés holnapra várható.

„Rendben lesz Guzmics ügye, valóban sikerült megegyeznünk a krakkóiakkal" – erősítette meg a Nemzeti Sport Online értesülését a játékos menedzsere, Filipovics Vladan.

A Wisla 14-szeres lengyel bajnok, a jelenlegi szezonban hét forduló után még veretlen, 15 pontot szerzett, egypontos előnnyel vezeti a tabellát a Górnik Zabrze előtt. A klub már régóta belső védőt keres, korábban a diósgyőri Kádár Tamás neve is szóba került, a DVTK-val meg is egyeztek a vezetők a játékos kölcsönvételéről, de a futbalista képviselőivel nem sikerült megállapodniuk.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Soproni VSE), Hanzl Máté (Ajka – kölcsönből vissza), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev – Ukrajna, szabadon igazolható), Katona Máté (Soproni VSE), Kamil Kopúnek (szlovák, legutóbb Ravan Baki – Azerbajdzsán, szabadon igazolható) Nagy Olivér (Paks), Tommaso Rocchi (olasz, legutóbb Padova – Olaszország, szabadon igazolható), Skriba Máté (Ajka – kölcsönből vissza), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe). Profi szerződést kaptak: Angyal Zsolt, Gyurján Márton, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér és Tóth Martin
Távozott/távozhat: Beliczky Gergő (Gyirmót – kölcsön után végleg), Bosnjak Predrag (Ferencváros), Guzmics Richárd (Wisla Kraków – Lengyelország), Halmai Ramon (MTK), Hanzl Máté (Mezőkövesd), Hrepka Ádám (MTK), Kalász Milán (Ajka?), Nagy I Gábor (Újpest), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza, majd Videoton), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria), Varga Gábor (Ajka – kölcsönbe)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik