Légiósok: gólpassz után kihagyott tizenegyes, kikaptak Dzsudzsákék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.29. 17:10
Az al-Ittihad Kalba 3–1-es vereséget szenvedett az al-Ahli Dubaitól az arab emírségekbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A végig a pályán lévő Dzsudzsák Balázs 0–2-nél gólpasszt adott, majd a hajrában, ismét kétgólos hátrányban tizenegyest hibázott.

A horvátok ellen századszor válogatott Dzsudzsák – aki a France Football álomcsapatába is bekerült – az 58. percben mintaszerűen ívelt középre a bal szélről, melyet követően csapattársa fejjel megszerezte a szépítő találatot – az al-Ahli Dubai 12 perc elteltével már 2–0-ra vezetett. aki a France Football álomcsapatába is bekerült – az 58. percben mintaszerűen ívelt középre a bal szélről, melyet követően csapattársa fejjel megszerezte a szépítő találatot – az al-Ahli Dubai 12 perc elteltével már 2–0-ra vezetett.

A vendégek negyedórával a vége előtt visszaállították a kétgólos különbséget, s bár a ráadásban Dzsudzsák révén ismét feljöhetett volna egy gólra az al-Ittihad Kalba, a magyar szélső nem tudta értékesíteni a megítélt tizenegyest.

Dzsudzsák 14 mérkőzésen három gólt és immár öt gólpasszt jegyez a jelenlegi idényben, csapata a 14 tagú bajnokság kilencedik helyén áll.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik