Légiósok: Futácsék szétrobbannak az önbizalomtól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.04. 10:10
null
Futács reméli, hogy nem állnak meg (Fotó: Hajduk.hr)
Nyolc bajnoki óta veretlen, legutóbbi négy meccsét megnyerte a Hajduk Split labdarúgócsapata, szombaton pedig a harmadik hely szempontjából kulcsfontosságú mérkőzést vív az NK Osijekkel. A splitiek 11 gólnál járó magyar csatára, Futács Márkó reméli, ez a széria nem szakad meg.

 

„Harcolunk és keményen dolgozunk, és örülök, hogy mindez kifizetődik. Négy egymást követő győzelem nem kis dolog, és az érzés tényleg fantasztikus. Remélem, hogy nem állunk meg” – nyilatkozta Futács a klub hivatalos honlapján.

A Hajduk 31 forduló után 59 ponttal a harmadik helyen áll, de csak jobb gólkülönbségével előzi meg az NK Osijek csapatát. Szombaton jön a nagy rangadó, Futácsék ugyanis a Poljudban fogadják az eszékieket.

„A legutóbbi négy győzelemnél nem lehet jobb motiváció. Tele vagyunk önbizalommal, hiszünk magunkban, és reméljük, hogy három pontot szerezve megerősítjük a harmadik helyünket” – tette hozzá a magyar csatár, aki tavaszi négy találatával együtt már 11 gólnál jár, ezzel csapata legeredményesebbje.

„Nagyon örülök a jó teljesítményemnek, és annak, hogy az edzőmtől kapott bizalommal élni tudok. De mit sem érnek a góljaim, ha a csapat nem ér el jó eredményt.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik