Légiósok: elvettek valamit Kötelestől, felesége begurult

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.01. 12:40
Már nem Köteles Lászlóé a 26-os szám a Racing Genknél – a nyár óta egy másik belga élvonalbeli klubnak kölcsönadott magyar labdarúgó felesége szerint ez tiszteletlenség.

A Genk a napokban bejelentette, hogy az idény végéig szerződtette az ausztrál válogatott kapust, Mathew Ryant a Valenciától, és a 26-os mezszámot adta neki.

„Csakhogy az a szám máshoz tartozik, legalábbis 2019-ig! Ez szégyenteljes, genkiek!” – írta a Facebookon Maja Ilijev Köteles, a mezszám „hivatalos” tulajdonosának, Köteles Lászlónak a felesége, aki felháborodása jeléül a borítóképét is megváltoztatta.

A magyar kapus párja szerint a mezszám újraosztása akkor is tiszteletlenség, ha a megállapodás értelmében Ryan csak az idény végéig marad, vagyis a 26-os mez nyártól ismét Köteles Lászlóé lesz, aki kölcsönjátékosként pillanatnyilag a Waasland-Beveren hálóját őrzi.

„Bármelyik másik számot adhatták volna (Ryannek). Több tiszteletet érdemelne az a labdarúgó, aki már több mint hét éve a csapat igazolt játékosa, és a huszonhatos mez gazdájaként most is szerződésben áll vele” – indokolt Maja Ilijev Köteles, egyértelművé téve, hogy természetesen nem Ryanre, hanem a genki klubra neheztel.

A Genk a nyolcadik, a Beveren a 14. helyen áll a tabellán 23 mérkőzés után,

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik