Légiósok: Dzsudzsák viselte a kapitányi karszalagot, beadásából gól született – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.28. 17:32
Az al-Ittihad Kalba Dzsudzsák Balázzsal a soraiban 3–1-re legyőzte hazai pályán az al-Naszr együttesét az arab emírségekbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában, így a magyar futballistával a fedélzeten a második meccsét is megnyerte.

Dzsudzsák Balázs a második mérkőzésén az al-Ittihad Kalbában már csapatkapitányként lépett pályára, és együttese a 2. percben az ő beadása után szerezte meg a vezetést: a magyar szélső által jobbról középre ívelt labdát a román Florentin Matei a jobb felső sarokba lőtte.Florentin Matei a jobb felső sarokba lőtte.

AZ AL-ITTIHAD KALBA VEZETŐ GÓLJA

A vendégek a közelmúltban szerződtetett Álvaro Negredo fejesével nem sokkal később egyenlítettek, de a szünetben már megint az al-Ittihad Kalba vezetett, amely végül 3–1-re nyerte meg a találkozót. Dzsudzsákot a harmadik gól után, a 89. percben lecserélte edzője.

NEGREDO EGYENLÍTÉSE

Az al-Ittihad Kalba négy forduló után kilenc pontot számlál, megjegyzendő azonban, hogy Dzsudzsákkal a soraiban a tabella utolsó két helyezettjét, az egyaránt pont nélkül álló al-Dhafrát és az al-Naszrt verte meg. A következő fordulóban a jelenleg hárompontos al-Ahli Dubai ellen (október 4.) már egy fokkal nehezebb dolga lehet.

ARAB EMÍRSÉGEK, UAE LEAGUE
4. FORDULÓ
al-Ittihad Kalba–al-Naszr 3–1
A bajnokság élcsoportja: 1. al-Sardzsa 12 pont (15–4-es gólkülönbség), 2. al-Ain 12 (10–3), 3. al-Dzsazira 10, 4. al-Vahda 9 (16–8), 5. al-Ittihad Kalba 9 (9–7)

AUSZTRIA, 2. LIGA
9. FORDULÓ

BW Linz–FC Liefering 2–1
Liefering: Szoboszlai Dominik végigjátszotta a mérkőzést.

CSEHORSZÁG, 1. LIGA
10. FORDULÓ

Bohemians 1905–Karviná 0–0
Karviná: Kocsis Gergő nem került be a meccskeretbe.

LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
10. FORDULÓ
Legia Warszawa–Arka Gdynia 1–1
Legia: Nagy Dominik végig a pályán volt.

ROMÁNIA, LIGA 1
10. FORDULÓ
Dinamo Bucuresti–Sepsi OSK 0–0
Sepsi: Prosser Dánielt nem nevezték a mérkőzésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik