Románia: nem bírt a Sepsivel a Dinamo Bukarestben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.28. 22:21
null
Nagy küzdelem volt, gól nem (Fotó: prosport.ro)
Gól nélküli döntetlent játszott Bukarestben, a Dinamo ellen a Sepsi OSK a román labdarúgó-élvonalban egy sokáig eseménytelen, ám a végére felpörgő találkozón.

 

Az első félidő még a két csapat előző szezont lezáró, érdektelen és tét nélküli találkozóját idézte, csak a lelátók voltak hangosak a Dinamo kemény magjának rendszeres magyarellenes rigmusaitól. A labda a szentgyörgyieknél volt többet, a tizedik helyen álló hazai csapat láthatóan tartott a Sepsitől, és csak óvatosan támadgatott, de veszélyes lövése egyik félnek sem volt.

A második félidőben kockáztatott csak valamivel többet a Dinamo, játékosainál sikerült is néhányszor a vendégek védelme mögé kerülnie, de Nistor rendre pontatlanul lőtt, Salomao és Sorescu kísérleteit pedig Niczuly Roland hárította. Szentgyörgyi oldalról Tandia lövései rendre nagyon fölé mentek, a fejese után viszont csak nehezen tolta ki a labdát a bal sarok elöl Penedo, a nyári világbajnokságot is megjáró panamai kapus. Az utolsó lehetőség Fülöp előtt adódott, őt azonban blokkolták a bukaresti védők, így a júniusi összecsapáshoz hasonlóan most sem esett gól.

A hét közben a Román Kupában gólt szerző Prosser Dánielt ezúttal nem nevezte a találkozóra Eugen Neagoe, a Sepsi OSK edzője.

ROMÁNIA, LIGA 1
10. FORDULÓ

Dinamo–Sepsi OSK 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik