Légiósok: Dzsudzsák török csapat érdeklődéséről beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.06. 12:37
Az egyik török magazin Dzsudzsák Balázzsal, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bursaspor magyar válogatott középpályásával készített interjút. A 28 esztendős játékos a nyári klubváltásának a körülményeiről, valamint Puskás Ferencről is szót ejtett, továbbá elárulta, mi az, amire a pályára lépés előtt nagyon figyel.

A BUDO Yasamnak adott nyilatkozatában Dzsudzsák hasonló témákat érint, mint október közepén, amikor a Bursaspor klubmagazinja kereste meg, így ezúttal azokból a részekből csemegéztünk, amelyek az akkori interjúban nem hangzottak el.október közepén, amikor a Bursaspor klubmagazinja kereste meg, így ezúttal azokból a részekből csemegéztünk, amelyek az akkori interjúban nem hangzottak el.

A magyar válogatott szélsőt a nyári átigazolási időszakban a török sportsajtó a Besiktassal is hírbe hozta, és Dzsudzsák most elárulta, történt-e kapcsolatfelvétel az isztambuli klubbal.

„A Besiktas érdeklődött, néhányszor személyesen is tárgyaltunk, hivatalos ajánlatot azonban nem tettek. Nem tudom, pontosan mi történt, de az elnök nem akart mindenáron megszerezni. Aztán befutott a Bursaspor ajánlata…” – mondta a magyar labdarúgó.

Dzsudzsák hozzátette, képesnek tartja csapatát, hogy a közeljövőben bajnoki aranyérmet szerezzen, ám ehhez még sokat kell fejlődniük.

Az interjút készítő újságíró Puskás Ferencet is szóba hozta a beszélgetés során, sőt Dzsudzsákot az Aranycsapat legendás játékosának örököseként írja le. A Bursaspor légiósa udvariasan visszautasította a felvetést.

„Nagyon jólesik az összehasonlítás. Büszke lennék rá, de nem hiszem, hogy azonos szintet képviselek Puskással” – szerénykedett Dzsudzsák.

A PSV, az Anzsi Mahacskala és a Dinamo Moszkva korábbi játékosa elmondta, nincsenek meccs előtti szertartásai, leszámítva, hogy mindig bal lábbal lép a pályára.

A Bursasporhoz kapcsolódó hír, hogy továbbra sem veheti használatba új stadionját, a Krokodil Arénát, amely a legfontosabb előírásoknak már megfelel, de egy „apró” hiányossága még akad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik